Härligt med regn(=

Å vad härligt det är med regn(=hade varit bättre med -5 minus grader och lite snö=)

 

Men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder sägs det.

 

Så i morse åkte Rixi och jag ut till skogen i regnet,började med en skogs promenad på ca 2km efter det så vallade jag en korridor för uppletande hade bestämnt mig för att träna raka skick då jag tycker hon varit lite yvig sista gångerna på full ruta.Och det var inga problem hon hittade sina 7 förmemål och skicken var raka=)

 

Då vi har en otroligt fin grusgrop som är rejält brant med fint grus så körde vi lite kondition och muskel träning där hon fick springa ca 15 gånger upp där hon bara älskar det,fast det är riktigt tungt i slutet,sen gick vi en liten sväng så hon fick varva ner,tyckte hon kunde få lite massage efter och vatten=)

Åkte sen iväg till fotbolls planen där vi tränade lite fritt följ-kryp körde mycket vänster svängar då jag tycker hon borde bli snabbare i den svängen-ink med ställande gick hyfsat bra-sen nötte vi framåt sändande sakta gående med stolar utställda som folk,man tager vad man haver.

 

Väl hemma så fick hon en härlig dusch med lite mer massage torkad och klar avslutade vi med ett gott gris öra så nu är hon nöjd för en liten stund iallafall.

 

Emma och Diva var ute och körde lite kondition idag.

 

Konstigt det där man säger att går en bort så följer det fler efter!

I onsdags fick en kompis ta bort sin hund och i går fredag så fick Pernilla i vårat stall ta bort sin ölskade häst Ubbe efter att han fick en spik i hoven och det gick inte göra nåt åt det,Sänder er massa med kramar och vi tänker på er.

 

Sen vill jag passa på att Gratta Emma Kenmark med sin Kelzo som fick sitt lp i klass 1 idag och vann  trägen vinner grattis.

 

Stort Grattis till Maria och Engla som också blev uppflyttade till klass 2 i dag och kom trea.

 

Stort grattis till Eva och zhero som fick sitt lp 1 idag och kom trea av 40st hundar i klass 1=)Och stort lycka till med appellen i morgon.

Kommentarer