Härligt härligt.

Ja vad ska jag börja?

I söndags var jag på mitt första domar uppdrag=)

Vid en korsning mitt i skogen så läser jag kartan eller försöker tyda den hihih och vips så kör jag i diket och kör ner några snö pinnar!!!

 

Fan i backen och upp ur diket ville ju inte att nån skulle se mig hahahah det gick bra.

 

Dommar uppdraget gick bra,lite jobbigt när hundarna trillar ur ramarna ur regelboken =)och man ska ta snabba beslut ,men det gick bra och roligt var det,Men jösses vad man har massa saker för sig på plan.

 

Idag var jag och körde upptag med ett längre spår med Rixi och det blev ett litet bakspår hennes första=)lät henne spåra en bit rätt som det är stannar hon och vänder år rätt håll duktig flicka.Spåret i sig gick kalas.

 

Körde uppletande med Diva och Rixi medans spåret låg själva arbets glädjen är det inget fel på,men skulle vilja ha lite rakare skick så det får vi lägga lite energie på.

 

Nu skriver jag med röd färg för att jag är så kär i lilla Rixi hiih

åkte till Växjö för att träna skydd och lydnad.

 

Nöjd med lydnads träningen visst finns det saker att jobba på men det hon kan gör hon bra sen nöter vi på framåtsändandet.

 

Så roligt i kväll ipo gruppen var massa folk i kväll och lika dant i skydds gruppen härligt när det är så mycket angagemang på klubben=)

 

Skyddet körde vi transport med belöning från figge när hon gick och varvade det med överfall det gjorde så bra =)körde transport inför dubblen då hon närmar sig gruppen så låser hon på mig och väntar på tecknet hiihi men inte i kväll gick kanon.

tjuvstarts övning inga problem,sen blev det fastaggande och som hon gick jösses vilken pang brud hon är haha

 

Armarbetet körde vi lite bevakning med släppande så jävla klockrent med bra bevakningar super släppande med rejäla angrepp

 

Avslutade med ett modprov sitter fortfarnade med ett leende och klockan är 00:08 nu hahah hon är grym så jag körde bara ett pass.

 

 

En som gick grymnt bra i kväll var allas våran Dengan,synd det inte var tävling=)heja heja dengan

 

Fast Lasses malle Frix var den som var starkast hahah han lånade dengans sele och vips så var den sönder =)

Dem andra hundarna gick också bra så roligt att se när det händer saker från gång till gång..

 

Ola har ju gått över med Disel till ipo gänget och jag är imponerad av hur fort det har gott att ställa om han såg riktigt bra ut på så kort tid.

Sen har vi ju Rixis brosa Rasco han är riktigt snygg och går riktigt fint i ipot tycker jag roligt att få se han varje tisdag.

 

hej svejs

 

 

 

Kommentarer