Då har man passerat den magiska åldern=)

Denna veckan har varit ganska lugn på hundfronten,

visst har vi tränat lite men inte så mycket=)Tisdagen var vi i Växjö körde lite skydd,onsdagen så körde jag lite spår.

 

I Torsdags Var jag på lucia firande i skolan är så himla fint när dem sjunger barnen.

 

I Fredags åkte hela vår familj och en väns familj till Ullared för lite shopping=)Var inte så mycket folk som vi hade räknat med.

 

men den man minst annar vara där mötte vi hihih Sara och Thorvald våra kennel föräldrar på Gråmanns hahahha kan säga att Thorvald såg mottligt road ut=)

 

I går lördags var vi i Oskarshanm och handlade,Emma och Kim åkte ut med hundarna och körde uppletande och lite konditions träning,enligt dem hade det gott bra men vi måste lägga lite energie på dem raka skicken.

 

På kvällen hade jag stallet medans jag var där så hade gubben hämntat pizza och fyllt upp bubbelbad karet med bad vatten o skum tänt upp massa av ljus,så jag kunde få koppla av kvällen innan man fyllde dem magiska 40 år,när jag låg där och mös så kom han upp med ett glas härlig flötegröt mumma.

 

Idag lucia dagen vaknade jag och kände mig precis som när jag var 20 år och kunde ha kort kort och högklackat hahahah

Vill tacka för alla gratulationer på telefon och facebook mm men enligt min uträkning så fyller jag 20 år inte 40 år,eller så lärde min matte lärare mig fel när man räknar ut åldern hahahhahahaa

 

Vi har ju redan haft festen så idag blir det bara familjen=)

Fick en jätte fin sten i hjärtfom med en stor keramik ros på där det stog. Du vet väl om att du är värdefull av Emma och Kim idag,då kom det en liten tår,fick lite pengar av min far som kom tidigt idag och lucad=)Lotta var här på förmiddagen med en jätte fin blomma.nä nu blir det duschen sen kommer det massa folk hit på middag.

 

Jo vill passa på att tacka för alla fina presenter jag fick på våran fest av alla som var där,kram

Kommentarer