Varför jämnt jag??

Jag blir så frustrerad över att jag jämnt är så förvirrad och att allt händer mig=)

 

Började i går måndag,då skulle jag ladda upp filmer på Rixi..Hittade jag videokameran??NEJ vi var fem stycken och letade i säkert en timme.

men va fan den måste ju finnas här!!

hade kollat i varje vrå och alla lådor,då kommer Johan du varför har du gömnt den i lådan med alla dina underkläder???hahaha ja det kan man undra laa den säkert där när vi åkte till fjällen hihi

så nu finns det lite filmer på Rixi upplagda..

 

Sen kom nästa jobbiga steg i går och det var att säga hej då till vår äldsta dotter Veronica som flyttade till Stockholm för att gå en utbildning,har lite svårt för att säga hej då till nära och kära,men nu är det gjort,lycka till tuttan ..

 

Idag tisdag så letade jag efter min internet dosa för att kolla mina konto mm hittar jag den NEJ och vet inte alls vad gömnt den och den ligger inte blan underkläderna!!Så måste beställa en ny..

 

Så det värsta nu då,åkte från Växjö nu i kväll och skulle veva ner sido rutan,pang sa det och hela rutan åkte ner ,för veven gick sönder och gick inte få upp den,så jag har kört 10mil med utan ruta och snöade gjorde det med frös som en liten råtta,öronen är röda som stop ljus för att inte tala om näsan,fötter och händer känner jag inte..

satt och låtsades att det var 25 plus grader ute och jag åkte ner cabbat i en cadillac 58 hihi men det hjälpte inte frös ändå hihihi lånade Divas hundtäcke och la över låren =)jävla taikon bil nu ska jag ha en ny hundbil!!!!!!Hoppas jag tar mig ur sängen i morgon,men tror inte det..

 

Till det possitiva nu då=)

Åkte ju till Växjö för att träna skydd,åkte tidigare hem till Anna och Patrik http://www.dengilidengan.se/

Anna och jag planerade lite små saker=)alltid härligt att träffa dem,tack för god middag den satt fint.6-7 mars ska vi ha en träningshelg med sök-skydd med massa goa människor och alla hjälper all!planerade resan till spanien där Anna har ett hus eller hennes mamma har,ska bli så härligt..

 

Sen var det dax att åka till ridhuset för träning patrik åkte före mig jag hittar ju dit!Anna skulle inte med i kväll hon hade annat för sig=)Visst bettan att jag hittade körde fel körde mot Malmö f-----nnnn innan jag hittade nånstans att vända.Hur eller hur så kom jag fram tillslut.

 

Rixi var riktigt på G i kväll så vi fick jobba lite med transporterna hihi hon är så härlig så mycket energi.transporterna funkade hyfsat tills vi kom till gruppen ,hon hade fått för sig att det var dubbel så hon låste upp sig på mig och bara väntade på tecken att skickas,till slut fattade hon när vi blåst henne ett par gånger..

Tjuvstarts övningarna funkade bra..fastagandet var super bra och ren fin efteråt..

 

Transporten i armen funkade bra,lite långt fram får jobba lite på det ,körde tjuvstarter här med satt fint men hon vibrerade hela hon=)modprovet var super bra,avslutade med en flykt med arm vinst,sen var jag nöjd.

 

I morgon blir det ridhuset och massa framåtsändande träning=)

lördag blir det sök träning på ett industri område där det finns massa bra gömslen.

 

Nu hoppas jag att det inte händer mer i veckan för min del=)

 

Här kommer lite bilder från träningsgänget i Växjö fast det fattas ju några stycken,dem kommer senare=)

 

 

Snacka inte rör dig så jag får ta dig då=)tycker Rixi
Rixi tar han hihi
Lasse/Frix
mathias
janne
patrik/Macke undra vem som retar vem kolla mackes tunda hihi
Jag/Rixi tränar transport i korg
magnus/Alma

Kommentarer