Följer min magkänsla!!

Som dem flesta vet,så la jag ut en länk om Bosco och Rixis parning på aktivhund!

 

Och det vart genast en massa diskutioner om Bosco där,en del possitiva och en del negativa.

 

Kan ju tala om att jag kommer aldrig mer skriva nåt där hahaha

 

Efter som man är ny vad det gäller uppfödning så sattes man ju på en prov som gjorde att man inte visste varken ut eller in tillslut!

Var bara att börja ringa och kollat upp med olika distanser eller vad det heter och ringa duktigt hundfolk som varit med länge,för att hör vad som gällde och vad som var rätt mm

 

Det sas att vi inte skulle få regga valparna efter han!!!Då dem menade att han hade fel på armbågen,

 

Ringde skk och frågade?svaret jag fick är

Be alla dessa experter att läsa reglerna först,Så säger hon att hon ser inga som helst problem med att regga valparna,då det står klart och tydligt att det gäller hundar boende i svergie,och Rixi är helt fri runt om,så bara genomföra det du tänkt,sen är det så här sa hon,Alla utländska länder har olika avläsnings sytem som betyder.

 

Skrev till Tyska schäferhunds klubben också ang hd-ad ,Dem säger att det är inget fel på hans ad-hd

Han har friska armbågar och höfter (han röntgades innan den 30. parningen med utmärkt resultat vilket skickades officiellt till SV och bekräftades av dem, det finns en officiell lista på det).

 

Så efter detta har vi nu beslutat att göra denna kombination mellan Rixi och Bosco jag följer min magkänsla=)

 

Sen vill jag tacka alla för det enorma stöd jag fått ang detta både av folk som jag känner och inte känner,speciellt tack till Gråmanns kennel för allt erat stöd vilka härliga kennel föräldrar ni är för oss=)

 

Har fått en del tingade valpar också så det är ju roligt=)bara att hoppas hon kommer i löp och att det blir några vappisar i magen också=)

 

För övrigt så tränar vi på så gott det går=)Skyddet blev inget i tisdags ,då Växjö bk hade årsmöte,

Köpte ju framåtsändande ben från jamis hundsport ,kan säga att dem var kanon så mycket framåtsänande träning blir det nu=)

I kväll blir det ridhuset för lite bruks lydnad.

Kommentarer