Dubbelbokad

Snön det bara öser ner urrkkk vill inte ha mera sånt nu!!Visst är det mysigt med redig vinter och hundarna får rikligt med motion genom att dra hundpulka och springa i den djuupppaaa snön som går upp till knäna=)men nu räcker det vill ha vår med fågelkvitter och grönska..Längtar till skog och mark med träning..

 

Annars så tränar vi på som vanligt skydd varje tisdag i Växjö och lydnad i ridhus varje onsdag där i mellan blir det lite träning på uppskottade pakerings platser och pulka körning..

 

Så drog jag i gång att vi skulle träna sök och skydd mellan 6-7 mars så har hyrt två olika ridhus tills dess,ska bli så roligt..

Men tyvärr kan jag själv bara vara med på lördagen,då vi skulle ha haft Domar konferans nu på söndag men pga all snö blev det inställt och förlas därför söndagen den 7 mars i stället j-vla skitt ..

Men dem klarar sig utan mig=)Emma kommer ta över på söndagen och visa var alla ska va med mm och har jag tur så tränar hon Rixi lite åt mig=)

 

Sen så ska Emma/Kim kolla på en lägenhet på Tisdag!Och tar dem den så flyttar Emma 1 mars hon och Diva och Kim(= Hur tomt kommer det bli i detta stora huset då!!Bara jag och Johan och lollo och Rixi .Diva kommer vara hos oss på dagarna så hon slipper va i lägenheten själv.bara lära sig att laga mindre mat och lära sig att livet går vidare trots att barnen flyger ut och som tur är så bor ju lollo hemma ett åtminstonde tre år till=)

 

nähä får väl titta på os nu och melodifestivalen.Ha det gott ..

Kommentarer