Händer inte mycket nu.

Här händer det inte så mycket än!

Idag har jag varit iväg på tävlingsledar konferans,mat var riktigt god=)

 

Sen har vi hjälpt Emma/Kim och givetvis Diva att flytta till deras lägenhet,kan säga att det är tufft när ens barn blir stora och flyger ut ur boet,vi har sån tajt relation med alla tre våra flickor först Veronica och Mathias sen får hon för sig att flytta till Stockholm för utbildning där är hon nu,det var en pers sen nu Emma och Diva..

 

Jag kan vara skit tuff och hård mot mycket men när det gäller barnen då blir jag som ett tjutande tåg när det är nåt=)samtidigt så tycker jag ju att det är roligt för dem..Tur att lollo kommer bo hemma i minst fyra år till...

 

För övrigt så har jag tagit tag i mig själv och börjat träna mig själv på gym och simmning två dar i veckan..Vet inte om det är kärring sjuka jag åkt på hihi eller om det är för att slippa tänka på allt som jag tycker är jobbigt ,kanske är det så att jag kommit till insikt med att det är roligt och skönt att träna!

 

Rixi försöker jag träna ordentligt två gånger i veckan trots all snö,givetvis blir det en hel del konditions träning nu ,men skata men säkert börjar det töa här HÄRLIGT.

 

väntar på att Rixi ska komma i löp så vi får åka till Tyskland och Para henne med Bosco är riktigt duktigt sugen på att behålla en valp från dem själv,då jag tror stenhårt på denna kombinationen .Emma ska ju behålla en tik ifrån Rixi och Bosco,och dem bor ju inte hemma så vem vet bara att börja försöka övertala gubben hihii

 

Tävlingsplanerna för Rixi i år är att starta elit spår och elit skydd förhoppningsvis även köra lägre söket till hösten.

 

Emma och Diva har som mål att försöka bli brukschampion i år.

 

Nästa helg har vi en stor tränings helg i skydd och förhoppningsvis lite sök på lördag förmiddagen ska bli så roligt,söndagen är ju domarkonferansen så då får Emma skötta allt=)nähä ska kolla vidare på melodi festivalen nu i brist på annat..

Kommentarer