Inget är som väntans tider=)

Å vad det är härligt med våren!

Solen skinner och fåglarna kvittrar och snön smälter ,fast det smälter alldeles för sakta.

 

Ja inget är som väntans tider!Varken Rixi eller Diva har börjat löpa än.Men det är nog inte långt borta nu,kissas både här och där ute värre en han hundar=)

 

I dag var Rixi och jag ute och körde lite lydnad kl 09.00 så himla skönt ute,vi fortsätter att nötta att hon ska ner i tempo efter växlingen hm hur svårt ska det va?visst byter hon från galopp till trav men det går lite för fort ändå...ink med ställande gick bra idag stannade så bra jiippiii..lite fritt följ blev det också..

 

Nu på eftermiddan åkte jag och la Grus spår på en fotbollsplan av hårdpackad grus..Körde tre spetsvinklar och tre övergångar och en återgång.

passade på att köra olika sorters trä pinnar,färsk björk,tall och så hade jag nån konstigt trä slag i bilen =) en valig spår pinne plus slut.

 

Har inte spårat på evigheter,men som hon spårade min lilla apa,lät som en tystgående dammsuggare,det löddrade sig i munnen på henne så jobbade hon.Så jävla duktig spår hund är hon och fruktansvärt noggran..pinnarna var inga problem alls plockade alla..

Hon fick lite jobbigt på sista återgången för det var fruset vatten som sprack när jag gick på det,men efter lite jobb så löste hon även det..så guld stjärna till Rixi idag jiippiipppii

 

Emma är i fjällen denna veckan med skolan så Diva ska vara här på dagis på dagarna hihi

Carolin barnens kusin har nu ritat av våra hundar och lite grejer som vi ska som kennel logga,blev kanon fint och man ser verkligen vem som är vem av hundarna,hon är super duktig på att rita och måla...

Nu får snön verkligen smälta bort fortare,vi har massor av snö kvar här än urrkkkk men det blir bättre och bättre dag för dag=)

 

Kommentarer