Två platser kvar.

Ännu än helg till ända=)Snön smälter lika fort som en isglass nu,så himla gutt,så till påsk är det nog bar mark näst intill helt här med.

 

Ang påsk så har ju Jag och Anna bruksläger.

 

Pga två återbud så finns det två platser kvar i skyddet .En plats för Sverker Linblad och en plats för Glenn Andersson,så är det nån som vill va med i nån grupp så hör av er till Anna Lindelöf på mailen

annalindelof@hotmail.com för mer info

 

Diva har ju börjat löpa,och det är nu bestämmnt att

Gråmanns kennel ska para henne med

Degn`s U`nick för mer info kontakta Thorvald och Sara på

http://www.gramanns.se/

Så i kväll kom Divas kavaljer upp hit till småland och ska vara här ett par veckor nu,så får vi hoppas dem fattar tycke för varandra så det blir små vappisar=)Divas förra kull vart riktigt lyckad med ,Min Rixi är jag super nöjd med och har ju träffat en hel del av dem andra syskonen,som också är riktigt trevliga arbets narkomanner=)

 

 

Helgens träning då!

I lördags så körde Emma och jag uppletande och körde igenom varandra i lydnaden.

Uppletandet gick bra för både Diva och Rixi

Lydnaden var vi riktigt nöjda med också,lite små detaljer att jobba på,men för övrigt inget större problem..

 

Så idag hade vi betsämmnt att köra uppletande och lydnad ihop med Annelie och Emma.c och deras mallar.

Divas och Rixis uppletande var vi nöjda med bra,

Annelies Extra ville bara gå snett dem första skicken ,sen funkade det bra ,Emmas lilla Cobra körde vi första gångs uppletande på hihi till slut när hon koncentrerade sig så jobbad ehon riktigt fint..

 

Lydnaden då!kan säga så här allt som var så bra i går ,var inte så bra idag,hur fan kan det bara ändras över en natt?? alla hundarna var flummiga=)men vi ger inte upp utan körde moment efter moment tills vi fick som vi ville=)visst tog det tid men va fan tid är det endfa vi har, vi fyra fövirrade mamma/barn clown hihihi så nu ska vi köra varandra på onsdag igen,nu jäklar ska träningen trappas upp ..På tisdag kör vi skydd i Växjö igen..I morgon blir det framåtsändande nöta nöta lägga ett grus spår också.

Lägger ut en bild på Unick och Diva här=)För övrigt så väntar jag på att Rixi ska komma i löp hm hon verkar hålla på sig,men snart så=)

 

 

 

 

Gråmanns Fönn (Diva)

Kommentarer