Då var detta Bruksläger över=)

Då var vårat påskläger i Brukset över för denna gången.

 

Det tar väldigt mycket tid att förbereda inför ett läger,man ska kolla marker och boende,mat ska fixas,instruktörer ska kollas upp och så ska man få ihop folk till dem olika grupperna..

 

Men ack så roligt det är att dona och fixa,speciellt när deltagarna säger att det har varit bra,då får man sån härlig känsla och det är väl det som driver en att forsätta med att ordna läger,bara synd att dagarna går så fort,när man har /eller är på läger=)

 

Vi startade upp kl 13:00 på Torsdagen för presentation och grupp indelningarna,därefter åkte alla grupperna ut för en inventering av sina hundar..

 

Rixi och jag körde ett skydds pass på Sverker Lindblad.Ville testa av henne på ny figge och massa störning..Körde bevakning i arm med släppande,det gjorde hon jätte fint,kanon fina bevakningar snabba angrepp och kanon bra släppande =)Sen körde vi Modprov tummen upp..

 

Sen testade av korgen,började med bevakning bra fina stötar med ett härligt efterarbete med fin focus på figgen...fastataggandet var bra inget kladd efter,hon samlar ihop sig kanon fint i efterarbetet.

Det vi ska försöka göra är att få ner henne lite i angreppen i korgen,då hon går i hårt och skade risken ökar tyckte han..Så jag kan säga att det passet var jag riktigt nöjd med fick besked om att hon funkar lika bra på nya figge som på Patrik=)

 

Fredan så körde jag inte något alls,då jag lagade lunchen och direkt efter den så startade jag upp med duka långbord inför kvällens påskbord,all mat skulle lagas,jansson 5st formar,4st omelleter med champinjonstuvning,köttbullar,prinskorv,ägg halvor,olika sillar,påsk skinka,och lite annat smått och gott..alla hade trevligt och minglade runt och snackade med alla människor.Det är ju det som är härligt på lläger att man möter massa nytt härligt folk hela tiden och knyter nya kontakter,,,,

 

Lördagen började med frukost kl 8:00 där efter körde jag ut sök gruppen dit den skulle vara,sen var jag ute hos Micke Rydberg i spåret ,Elenore hade lagt ett spår på ca 800 m med massa klurigheter i åt Rixi och mig..Första gången vi spårade i skog sen höstas=)Hon tog alla klurigheterna super fint,var på ett ställe hon vek av där hade det varit 4 rådjur precis när vi släppte på,men så tog hon upp spåret igen och spårade fruktansvärt fint ,hon är så otroligt härlig hund lilla Rixi..

efter lunchen så körde jag ett pass skydd på Sverker igen för att träna att få ner henne lite i korgen,tror att den metoden kommer fungera bra på henne..

 

Idag var ju sista dagen och jösses vard fort det gott.Avslutade  med ett skydspass i korgen,speciellt la vi tid på dubblen..Rixi är jätte snabb i vändningen och absolut inga problem med angreppen,där i emot när jag transpoterar figgen innan dubblen kommer så låser hon upp mig helt och bara går och väntar på tecken för att få gå..Men fick en del tips på hur jag ska träna nu.så det ska bli=)Lite upp hopp i armen också..Kan säga att jag är helnöjd med helgens träning som jag har kört tack snälla ni för hjälpen..

 

Emma och Diva var med i sök gruppen för Maria,hon var riktigt nöjd med träning och alla tips och råd hon fått..

 

Sanna med Bosse körde ju lite Mondioring med Bosse,då hon ska tävla nästa helg i Belgien och nåt annat ställe vad det nu var hahah jäkla roligt att se på dem..Stort Lycka till sanna glöm inte permobilen och utrustningen när du åker ifall du behöver det hihih.

stackars Glenn han öppnade en öl en kväll och se hans min var riktigt roligt hihi det var rent vatten i den flaskan hahah och den var ny öppnad..

 

Sen vill jag Tacka Emma karlsson för att du hjälpt oss i köket..

 

Finns massa roliga saker att berätta om ,men orkar inte skriva allt=)

Men ett stort tack till alla våra instruktörer

 

Sverker Lindblad =skyddet

Glenn Andersson=Skydd

Anna Lindelöf=Lydnaden

Mikael Rydberg= Spåret

Maria Vieweg= Söket

 

Kan säga att Målilla folket har nog aldrig sett så många hundar på en gång hihih

 

Stort lycka till med alla er hundar nu vi ses på tävlings banor och andra läger..Och förhoppningsvis så se vi i Målilla igen=)

 

 

 

Kommentarer