Mycket i görningen..

Börjar att bli trött på att vara sjuk nu!!

Sen i tisdags har jag varit genomförkyld och febrig,har haft lite jobbigt med andningen pga asman.

 

Igår började jag känna av mina lunger igen,så iväg till läkaren idag och vist var det lungerinflamation,så pencellin och ta det lugnt.Men för en gångs skull så åkte jag med en gång så det är lite lättare lungeinflamation då jag kom i tid denna gången hihih.

 

Så träningen med hundarna varit lika med noll denna veckan,bara rastning inget annat=)och det märks här hemma kan jag säga..

 

Rixi har börjat bli riktigt rund nu,så på tisdag ska vi ultraljuda henne då har hon gått 31 dagar.ska bli så himla spännande,tänk om hon bara är skendräktig hua hemska tanke......

 

På lördag har Emma sin student Bal ska bli så roligt att se alla vackra par som går där ..Plus att min älskade lilla VV kommer hem från Stockholm efter som det är hon som ska styla Emma och Kim..

 

Sen är det full planering inför Emmas student,lite jobbigt då det är planerat att Rixi ska valpa dan efter studenten=)skulle inte förvåna mig om hon gör det medans allt folk är här=)då får dem banne mig klara sig utan mig=)

 

Svärsonen Mathias har fått jobb i Stockholm så han flyttar nu upp till veronica,och Emma och Kim ska ta över deras hus nu nästa vecka.

På Torsdag nästa vecka så åker jag med Lollos klass till Gotland i 4 dar då dem ska dit på skolresa.

30 maj ska jag döma lydnad i Vimmerby

ja det är så livet ser ut för tillfället=)

Återkommer med mer info efter ultrljudet,ha det gott alla ni som läser detta och stort lycka till alla ni som ska ut och tävla i helgen kram

Kommentarer