Nu vet vi vem som ska till vem=)

Vilken het vecka det varit!!

Vi har som mest haft 37grader i skuggan,som svalast har vi leget runt 32-34 grader i skuggan..

 

Vappisarna har vi kylt med vatten ,verkar inte som värmen bekommer dem så jätte mycket visst sov dem mycket på dagarna ,men morgonen och eftermiddagarna har det varit full rulle på dem..Det bråkas en hel del i mellan dem och det är rejäla tag och ruskningar dem gör,kampar bra gör dem allihoppa mycket nyfikna och framåt..

 

Reagerar inget på olika ljud,inatt har det åskat så husen skakat,var ute vid 04:00 och kollade till dem,inte en reaktion dem sov som små grisar..

vid åtta tiden i morse gick jag ut för att städa och ge dem mat..och då small det till så jag trodde åskan slog ner utanför!men inte ens då brydde dem sig..Konsum affärens alla kylar och frysar gick åt pipan så den gick väl ner där åskan.....

 

På onsdag åker Emma och jag ut med hela flocken i skogen,så dem får lite miljö träning där=)även en och en ska tas ut....Dem har varit inne ett par dar på dagarna då det varit svalare inne..bekom dem inte ett dug...

 

Ska bli så roligt att få följa våra små vappisar genom livet,får dem bara rätt start hos sina nya ägare så kommer det bli riktigt riktigt bra!!

 

Lägger ut kort och namn på vappisarna och vart dem ska ta vägen=)

Lilla Axa Emmas hund stannar kvar hos oss!
Axa!!
Allan ska till James i Vetlanda
Allan!
Asko ska till Jea i Danmark
Asko!
Arko ska Till Ktister i Hultsfred
Arko.
Atlas ska till Tomas Johansson Umeå
Atlas
Ali ska till Veijo i Göteborg
Ali i tunnlen=)
Amigo ska till Andreas i Göteborg
Amigo=)
Aqua ej tingad
Aqua
Atos ej tingad
Atos
Ace ej tingad
Ace.

Kommentarer