Tävling på G

Då var vi i gång på allvar igen efter mamma ledigheten=)

Vi har kört spår och uppletande flera gånger nu,även kört en del i grusgroppen och kondition och det behövs att bygga upp det igen=)

 

I kväll körde vi i gång lydnaden igen,testade att ta Rixi direkt ur bilen in på planen för att se vart vi står nu efter alla dessa veckors ledighet!!

Kan ju säga att hon var riktigt riktigt pigg och super rolig att träna med,visst får vi träna en del på fria följet men inget större problem,framåtsändandet var som innan ledigheten där krävs en del träning,krypet lite fort men låg och fin,platsen inga problem inte skallet heller!!

 

sen fick hon vila tog ut henne en gång till körde fria följet,mycket mycket fint gick hon=)likaså krypet ,jag är riktigt nöjd med tanke på att hon stått still så länge..

Nu ska här tränas har ju anmält till både spår tävling och skydds tävling,så ligga på latsidan funkar inte nu!!!

Längtar till helgen då vi ska köra både sök och skydd med härliga vänner från Kalmar och Växjö..

 

Emma var så super nöjd med Diva sicket fint ink med stå-ligg klockren tia var det,framåtsändandet jättefint..härligt med arbetsvilliga hundar!!

 

Lilla Axa fick göra lite motivations inkallning,och kontakt mycket fint hon är verkligen lätt lärd,även kört lite närings spår mycket fin koncentration och noggranhet så än så länge ser det riktigt bra ut!

 

Träffade ju även Arko på klubben vilken kraftig hane och mörk,funkar jätte bra för dem,vi hade med oss lilla Aqua och Atos för lite miljö träning,dem brydde sig inte om att det var massa hundar och människor på klubben utan var väldigt trygga i sig själva och så roligt att alla fyra fick busa lite,blev så varm i hjärtat att se dem små liven..

 

har även fått info från Atlas,Amigo,Allan,Ali

och alla verkar nöjda med sin valpar så roligt att få höra hur det funkar för dem!!

Ali har fått testat olika saker typ trappor,mörker hala golv inga som helst problem,även spårat med stor noggranhet och koncentration!!

Allan fick vi en film på när han spårar ser lika bra ut där!Så stort tack till alla valköpare för all info så roligt att följa er!!

lägger ut lite kort från kvällen på klubben..

I morgon åker jag till Annelie för att planera appell kursen vi ska ha ihop i höst ,sen måste jag plugga lite regler för jag ska döma lydnad den 18aug

emma och Axa träna.
Athos och Axa.
Arko
Emma och Axa

Kommentarer