Kanon helg för tvåbenta och fyrbenta=)

Vilken rolig helg för både två benta och fyrbenta!

I fredags var vi på kräftskiva hos goda vänner,var ca 30per från början som åt all god mat!Jansson,potatis gratänger,köttbullar,prinskorv,vitlöksbröd,kräfter och räker och god dryck till det=)

ganska snart så var vi ca 45per som dansade och sjöng på gräsmattan riktigt roligt hade vi!Tack Karina och Janne för en trevlig fest!

 

Lördag förmiddagen åkte Annelie och Emma,jag jennifer och Ewa ut och körde lite sökmakeringar och lydnad!efter att hundarna hade fått sitt,så bar det hem för duschen,jag hade lovat att köra till Fågelfors på Lasse Stefans,Jag körde cadillac 58 och så var det en cheva cab med och en personbil 7per i varje bil!Det var som att vara tillbaks 20 år i tiden,jösses va vi dansade och hade kanon roligt,fast till ett coverband inte lasse stefans!!!

 

Vaknade i morse och regnet bara öste ner urrkkkk

bara på med hundkläderna,för vi skulle åka tio mil till Nybro och träna hund med Anna,Patrik,Simon,Magnus och Emma o jag=)

Körde bara lite vilse dit inget större,,

Började med söket Rixi var riktigt laddad i dag,vi hade lite diskution innan hon fick gå iväg hur man uppför sig hihii men är riktigt nöjd med söket,fick lite tips och ideer av Patrik å Anna!!

Diva gick tydligen mycket bra,så Emma har bestämmnt sig för att köra en elit tävling i söket i höst=)

 

Vi vallade av en ruta som såg hyfsat bra ut,men tydligen var den riktigt svår för alla hundarna!!

Rixi hade lite mycket spring dem första skicken men jobbade bra sen!Tog tid för alla hundarna att hitta föremålen i den rutan!

Pizza pizza blev det sen mm gutt.

Åkte vidare till Nybro klubben för lite genomkörare av lydnaden,kommenderade varandra,Jag ska försöka titta mer rakt fram hihih sen ska jag träna lite på fin lir  i dem andra momenten,

Diva gick riktigt fint fritt följ,men i språng marchen när Anna sa vanlig march så gjorde Diva superfina läggande hahah snacka om hjärnsläpp..

 

Dags att åka hem då var kl 21:00 var tvungna att vara hemma 22:30 då Kim skulle ha bilen för han jobbar natt!Då händer det som inte får hända,jag kör vilse!!!!!!!! Trots att jag har gps men som vanligt trodde jag att jag visste bättre än den,,,,Slutade med att vi hamnade i Kalmar=)Emma bara varför blir det så här ??klockan tickade på fort nu!tänkte om jag genar över läckeby så blir det bra,men det blev det inte blev bara ännu mer vilse...jajaja så kan det gå ibland,kl 22:20 landade in på gården så vi hade ju tio minuter till godå .....

Tack alla för en mycket trevlig hund helg och för oss vuxna på kvällarna...

 

I morgon så blir det konditions träning på dagen i grusgroppen och simmning efteråt,på kvällen  klubben och appellkurs igen,Tisdag åker vi till Växjö och kör lydnad och skydd,onsdag lydnadsträning på klubben....

Passar på att önska alla sm ekipagen stort lycka till nu..

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-