Bla bla bla=)

Tjena tjabba hallo!!!

Här händer det inte så mycket just nu tycker jag.

Men det töar för fullt och det är possitivt man ser för varje dag hur snön sjunker undan gutt.

 

Vi körde ju igång söket i helgen så himmla skönt,så nu får det forsätta töa mycket och fort.

Hundarna var riktigt glada över att få köra sök gick överförväntan.inte utmärkt men bra finns lite att tjustera på men det är väl det träning handlar om har jag förstått hihii...

 

I går var vi i Växjö igen och körde skydd,finns nog ingen gren som jag älskar så mycket som denna.Att se hundarna  växla från att blivit griniga till att i nästa sekund bjuda in i kamplek=)

jag bestämmnde mig för att köra Rixi på Patrik igår då han är våran rätta figge.Har ju kört på en annan duktig figge och då tar Rixi fram alldeles för mycket aggresion i både korg och arm tycker jag!!

testade henne som sakt va på Patrik  och där blir hon sur också men inte på samma sätt utan mer balanserat.

körde cevil inga problem ,korgbevakningar en och en där vi väntade ut henne länge  länge för att se vad hon gjorde! till slut pös det över och hon går in i sura anskällningar och sköter det bra,vi ville bara testa av så att hon inte går på figgen om det tar längre tid än hon är van vid.Men det skötte hon bra.

fastaggande hyfsat bra,transporterna går hon jätte fint i tills man vänder upp o är påväg mot gruppen,så där la vi mycket tid igår,inga överfall alls då hon är vaken på det och snabb utan hon ska bara ligga i rätt possition,,,

 

Så jag körde ingen arm igår utan vi jobbade på transporterna och anslutningar och ja jag var riktigt nöjd efter gårdagens träning.

Man har ju en tedens att vilja köra allt,men varför köra det som funkar bättre o lägga energi på finliret t och givetvis köra det andra nån gång ibland.

 

Axa paxa älskar att titta på henne o Emma o Patrik när dem kör i skyddet,ja det är väl inte direkt skydd men början till det! Kamp trassan o kamp sen håller emma henne och hopn får göra några inhopp och bett sen vinst! Axa satsar riktigt riktigt ordentligt i inhoppen hoppar av en långbit ifrån och  rätt in i kropp.. och det är inte så bra för skade risken så det jobbar dem på nu att hon inte ska gå in i kropp,hon är som en malle snabb som en vessla o attletisk som en panter hahahha skryt skryt det kan bli riktigt bra om Emma får ihop allt och det får hon då hon är lugn när hon jobbar med hundar och stressar inte upp sig om det blir fel utan göra om göra rätt!! Till skillnad mot mig som exploderar som en atombomb och stressar hiihhihi

 

vi körde även lite lydnad innan skyddet,finns ju nåt som heter lydnad och måste finnas=)

 

Ikväll blir det klubben vi ska träffas och boka in lite datum ang söket så vi får lite kontinitet i träningen.

 

På lördag är det domarkonferans ska bli intressant o se om det är nåt roligt på G.

Sen har vi bokat Thailand resan nu till Khao Lake men det är lång väntan dit=)

 

Även bokat stuga till midsommar i skara..

 

Snart är det dags för Diva att löpa och då ska hon ju paras med Baccus ska bli så roligt att få små vappisar och pyssla med...

 

Rixi`s avkommer a-kullen verkar alla vara nöjda med hitills och dem jag har träffat ser riktigt bra ut,vet att det är några som ska ta lydnadsklass 1 och appellen nu i vår stort lycka till er=)

 

Sen funderar jag på att vara med på schäfer sm i skyddet i år med Rixi.

http://www.ssm2011.se/

om allt går som det ska vill säga=)

nä nu ska jag åka och vaccinera mina lunger ha det gott!!

 

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-