Jabbaddaabbaa dooo

RixDivans Asko RixDivans Asko

Då var årets kennel läger för RixDivans hundar över för denna gången=)

I år startade vi på Tisdagen vid lunch och avslutade på söndagen vid  två tiden!

Blev en hel del hundträning från morgon till kväll,spår och sök/uppletande och lydnad, började morgonen med platsliggning.

Fredag till söndag körde dem som kör skydd igång och dem andra forsatte med skogs arbete och lite annat=)

Det är så himla roligt att se våra avkommer i arbete,då det är där vi vill att våra hundar ska funka. Och det gör dem kan jag säga riktiga arbets maskiner,och friska ärdem också!!!

Att hitta så trevliga och duktiga hundförare är super roligt.
Kvällarna lagade vi genmensam middag och snackade och skrattade i massor.

Vi hade givetvis tagit in tå skydds figgar Jimmie johansson och Thomas Bergqvist super duktiga figgar, Thomas har ju figgat en del på polishunds sm och Bruks sm och på andra kennel läger!

Jimmie han har alltid varit min figge till mina hundar innan han flyttade figgat en del på tävlingar och läger och är han som hjälper oss att hitta matrial osv=)

Vi var 12 st som körde skydd i år var av 1 som körde mondioring ,lilla Flippa 9 månader med matte susanne. 

i söket körde alla utom en hund som var med och alla hundarna bara älskar söket det är full fart ut och använder näsan fint=)

Christer sjögren som har lilla snäckan Fazita hjälpte till med spåren och gav super bra tips och även på lydnaden hade han många fina tips.

Man kan inte annat än bli glad när man läser vad Thomas som var ena figgen skriver om våra avkommer som han sett i helgen och han har ju sett en hel del hundar och figgat åt en hel del hundar det värmer gott och en liten bekräftelese på att vårat tänk om avel är rätt som vi vill ha det!

 Nyss hemkommen från Olofström & Rixdivans kennelläger. Har figgat för härliga Schäfrar. Det var riktigt bra hundar. De yngsta var nio månader. Samtliga hundar jag hade i min grupp hade alla kvalitéer en schäfer bör ha. Mentalt mycket bra hundar, med stor arbetslust och stabilitet. Jättekul att se så många bra Schäfrar. Mycket trevliga valpköpare också 
Grattis till mycket fina hundar Jeanette Svensson tack för dem här dagarna 

Som om detta inte vore nog så vart Lena och Electra GDK i BH provet
Grattis till er.

Och Bamse Grattis till RixDivans Asko med husse Jes som tävlat DM för polishundar i Danmark i två dagar och presterat jätte fint och slutade på en tredje plats. Grymt bra jobbat.

Nu ska vi snart åka och titta på en hane till Axa ska bli riktigt spännande och se =)

Tusen tack till alla våra valpköpare som varit med i helgen super kul att se er och hundarna hur fint ni jobbar med dem.
Extra tack till Susanne och Kenneth som Fixar och Donar med lägret.

RixDivans Frost
RixDivans Frost
RixDivans Exi
RixDivans Exi

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-