Grattis Aqua o Kattis

Vill börja att säga Grattis till RixDivans Aqua som nu är friröngtad runt om,stort grattis till henne och matte Kathrine=)

 

Satt och funderade över hur våran första kull har blivit och hur våran andra kull verkar.

 

Kan säga att det är baske mig inte lätt att föda upp hundar ,när man inte har hållit på så länge gör vi rätt nu,tror vi att denna kombinationen kommer bli bra,passar deras gener ihop osv

 

Kommer våra vappisar att få det bra,blir dem behandlade på ett bra sätt med mera!

 

Men vi bestämnde oss för att vi ville gå våran egna väg och följa våran magkänsla och vi vet ju vad vi vill ha för hundar att jobba med,men för den skull så lyssnar vi mer än gärna på alla andra som har erfarenhet av detta med avel på våran ras,för givetvis vill vi lära oss och få ännu mer kunskap om detta.

 

Men som sagt gjorde liten överblick på A-kullen

dem vart 10st valpar i första kullen 8 hanar och 2 tikar .

 

Nu är alla röntgade sju av tio är helt fria runt om

 

En hane är på prov hos polisen

hane2-3  ska L-testas nu i vår var av den ena är en polis som äger och förhoppningsvis kommer dem att jobba ihop snart,den andra ska bli väktar hund. 

 

Den 4 hanen bor i Danmark och är utställd med en 1 och jättefin kritik,dem är även med i polishundsförening och jobbar i hemmvärnet han blev erbjuden 25000kr av hemmvärnet för sin hund,men tackade nej,han ska nu avelskoras i vår och ut på ett stort prov i Danmark.

 

Hane 5 Han tränas i ipo och funkar riktigt bra ,även han ska ut och tävla i år,han gjorde BH-prov med full port på samtliga moment.

 

Hane 6 ska utbildas till pyroteknikhund,tränas i spår,sök.

 

7-8 tränas i brukset.

 

Sen hade vi ju 2st tikar var av Emma behöll Axa själv hon tävlar o tränar spår,sök,skydd

Aqua fick vi ju tillbaks,men hon var bara hemma två dar sen flyttade hon till en ung tjej kattis och det kunde inte bli bättre för henne=)dem tränar lydnad,spår.

 

Så denna kullen är riktigt bra i mentaliteten och riktiga arbets narkomaner,men som sakt så är det tre som inte är fria i höfterna,så vad gör man?

 

Våran B-kull är ju svårt att säga nåt om än då dem bara är 6mån.

Men det vi sett hitills så är dem riktigt arbetsvilliga och väldigt miljöstarka o stabila. Alla ägare är sjukt nöjda med dem än så länge,ska bli ett nöje och följa dem.

 

Vi vill tacka våra valpköpare för att ni tar hand om våra små guldklimpar på ett mycket bra sätt och stort lycka till allihoppa med er träning och tävling m,m kram från Nettan/Emma

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-