Kallt kallt!!

Hua nu börjar det bli kallt,i går frös jag som en hund=)

Ja vad ska vi skriva om då ,blir väl lite gott o blandat.

Inget är som väntans tider,Rixi blir större för varje dag som går när hon var i dygn 46 så var bukomfånget hela 91 cm=) Idag är hon i dygn 48 hon är så kelig och mysig nu,men större mat tjuv får man nog leta efter hon är konstant vrålhungrig..

 

Igår var det medlemms möte på klubben ett riktigt trevligt sådant,men som vanligt så är det nog mest jag som pratar och säger hur man kan gå vidare o utveckla klubben,men som sakt alla måste ju vilja ta tag i saker och hjälpa till,man kan inte bara flyta på vågen utan att hjälpa till och paddla!

efter mötet så kom en Polis från hundenheten och berättade om deras verksamhet,och hur dem kollar av polisförare som vill bli hundförare,l-Tester osv jag frågade även om FM avel o hur dem ser på att ta hundar där ifrån och hur dem är osv svaret jag fick var att han inte trodde det skulle bli några problem för privata uppfödare då dem får fram mängders med hundar som inte räcker till o dem behåller dem bra själva som just fm hundar!Det var vad han trodde.

Sen bjöds det på pizza så en mycket trevlig kväll på klubben.

 

helgen är fullbokad,imorgon bär det av till Ullared,lördag klubben o heja fram Bonnie,Blinka(Foxy) och Aqua som ska debutera i appellen.

Sen direkt ner till Bromölla till våra kära saknade vänner då Emma ska debutera i lkl skydd med Axa på Söndagen.Även Asko ska ut på prov i Danmark i helgen.

 

Nä nu ska jag ut o lägga ängs spår till Axa och Aqua sen iväg o hämnta citroengen som varit på lagning i 5-6 veckor sen vi krockade med älgen..

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-