Bara Luft!

Ja precis som överskriften så var det bara luft i Axa!

Efter att planerat lagt ut massa pengar och tid engagemang så gick luften bara ur en idag!
Axa har visat alla tecken på att vara dräktig, så i en och en halv vecka har jag legat i valprummet i en tält säng tillsammans med Axa och vakat.
Men för några dagar sen så började jag tycka att det verkade märkligt då hon inte hade nån riktig vappis mage ,men fruktansvärt bred över ryggen men kände inga rörelser osv.
så idag dygn 64 beslöt vi oss för att röngta henne och det visade att hon var tom och bara duktigt skendräktig!
ja vad ska man säga mer än att luften gick ur oss båda haha
Så nu är det slut på hennes sötbröds dagar nu ska Emma och hon börja träna och banta ner henne då hon har gott upp 6kg .

Vi brukar ultraljuda tikarna,men denna gången så kom lite tragiska saker i mellan och när det var över var det typ tre veckor kvar innan planerad valpning så då sa vi att vi avaktar och ser vad som händer!

Så Till hösten  2013 kommer vi att para Gråmanns Rixi detta blir Rixi sista kull och förhoppningsvis så får jag min nya tävlingshund i denna kullen.
Hane är inte riktigt bestämnt ännu men vi kommer lägga ut det så fort vi bestämnt oss.Det roliga är att vi redan har 5st som satt upp sig på valp efter Rixi min lilla stjärna=)

Men ett roligt besked vi fick var att RixDivans Amigos sköter sitt polis jobb med bravud.Vi är så stolta som uppfödare över våra avkommer.


ttp://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1684297-polishund-fangade-inbrottstjuv?ref=fbh


Rixi och jag var i växjö igår och körde lite skydd,ja riktigt nöjd med henne!
Däremot så har vi delade åsikter ang söket och gyttjebadandet=)
Vi i våran skydds grupp ville visa våran uppskattning och hur värdefull våran skydds figurant Patrik är som alltid ställer upp för sin grupp i ur och skur för oss.Kan säga att det leendet talade för sig själv när han fick se vad det var han fick=) finns på bild här nere.

 

Patrik med sin lilla present för han alltid ställer upp för skydds gruppen.
Paulina med RixDivans Amigo

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-