Grattis Bizzie och Asko

Stort Grattis till RixDivans Bizzie med matte susanne

som idag tävlade appellen och blev uppflyttade till lägre klass spår och kom 3 av 11st bra jobbat utan budföringen med 10-10 på platsen=)

 

Nu håller vi tummarna för imorgon ska dem tävla lydnads klass 1 hejaheja.

 

Så himla roligt nu är 3st B vappisar uppflyttade till lkl spår och dem är 15 månader bra jobbat och alla har stått på pallen.

 

Även stort grattis till RixDivans Asko med husse Jes som idag

 Vandt Asko klubmesterskabet i patruljeklassen i politihundeforeningen
1plads. Jes Høg Thorsen

 

Sen är RixDivans Axa-Aqua och Bacon nere i skåne för en heldags skydds träning för Glenn Andersson ,även kerstin med ullma och Alexandra och Mats är med ner perfekt när man kan gå ihop och åka ner för lite träning Glenn är så duktig skydds figgurant och får fram himla bra saker ur hundarna.

 

Vad det gäller Rixi och hennes stora mage så tar vi en dag i taget,hon är idag väldigt trött sover nästan hela tiden om inte jag går för då ska hon med överallt!! slemmar när hon kissar och i natt flåsade hon en del ,så nog förbereder hon sig.

Vet inte om jag skrev det i förra inlägget ,men förra gången märktes inget på henne hon bara gick in o upp i sängen och födde en svart liten vappis,vi hörde det pep gick o tittade då höll valp nr 2 på att komma ut..Så nu har vi extra koll på lilla hjärtat..spänningen är olidlig hahaha

Lilla pluttan
RixDivans Asko med husse Jes längst till vänster

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-