R I P Diva!

Man vet att man bara har sina älskade djur till låns ,ändå så blir det så fruktansvärt tufft den dan man måste fatta det tuffa beslutet att låta dem gå över till andra sidan.


Det är med stor sorg och brustet hjärta jag skriver detta! Tårarna vill liksom inte ta slut!
Vår älskade Gråmanns Fönn(Diva) har idag somnat in, du kom in i våra liv för 10år sen som en virrvelvind,precis sjövild jagade allt bilar,tåg,fågla...r cyklister mm kampade med gardinerna tills dem åkte ner och du fick dem över dig så söt du såg ut som ET hihi.

Emma var bara 13år när hon fick hem dig och många gånger undrade jag hur i hela friden hon skulle klara av dig!Men ni två fick ett speciellt band er i mellan.Diva var hopplös hon visste exakt när Emma kom hem med skolbussen vid kvart i fyra på dagarna! Då öppnade hon dörren sen drog hon allt vad hon kunde 500m till bussen ,brydde sig varken om lastbilar,bilar,hundar eller folk var bara Emma som hägrade.¨

Likadant var det när Emma träffade sin sambo Kim så fort hon gick ur sitt rum på morgonen så gick Diva fram till sängen och visade tänderna och viftade på svansen för att få bort han ur sängen.När inte det hjälpte tog hon tag i hans hår och försökte dra ur han istället=)

Samma sak gjorde hon med Lollo Emmas lilla syster ,hon skulle sova hos henne en kväll,när vi hör en duns i golvet och en riktig svär ramsa.Då hade Diva tagit tag i Lollos hår när hon sov och slet ner henne på golvet för att själv få ligga i sängen så nöjd var hon när jag kom upp=)

Diva var en hund med stor arbets motor och stor otur,hon bröt ena bakbenet så det fick stel opereras med lång rehab och infekstioner i såret.sen skar hon av sig böj senan på andra bakbenet med lång rehab.

Trots att hon var utdömnd av vetrinärena som tävlings hund,så tävlade Emma och Diva elit sök,elit spår,startade lkl skydd och lydnads klass 3.

Du har fått en hel del bra avkommer tack för Rixi,fina barnbarn.
Tack Thorvald och Sara för att vi fick förtroendet att förvalta denna underbar hund.

Alla våra tankar och styrke kramar går till dig Emma Svensson
VILA I FRID DIVA VI GLÖMMER DIG ALDRIG Visa mer


Här är Emmas ord om Diva


Mina tårar bara rinner och det känns som om man tappat en stor del av sig själv! Finaste Diva har idag fått gå över till andra sidan

En väldigt tung dag som man aldrig vill vara med om egentligen, men ändå en dag där alla bra minnen snurra...r runt och då kan man inte sluta le över allt som hon har styrt med under sina 10 år!

Glömmer aldrig när vi fick hem henne ett riktigt vilddjur som bet och slet i allt, mamma och pappa kliade sig huvudet o undrade nog hur detta skulle sluta

Hon har gett så mycket både för mig och andra, utan henne hade vi inte haft våran kennel och våra härliga valpar! Trots att hon har haft världens otur i livet så har det inte hindrat henne från något, hon har kämpat på oavsett vad!

Tack för dessa 10 år med dig Diva du är min stjärna och kommer alltid att vara!

SOV SÅ GOTT DIVA
Med glimten i ögat fick du oss att skratta
att du inte finns kvar hos oss är svårt att fatta.

Att säga farväl vi gör med  stor smärta för du kommer alltid
finnas kvar i våra hjärtan.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-