Super fint MH

Tjoho vilken kanon söndag,trots regn och blåst!

Tänk att D vappisarna redan är så gamla att det var dags för MH idag. Extra roligt att alla avkommer var med.

Blev dålig i infleunsa i veckan,var lite orolig att inte orka åka på MH ,men det skulle inte få stoppa mig=) så igår fixades all maten som skulle bjudas på . Upp kl 05:00 skulle åka vid sex då kom Emma och så hämntade vi Kina sen bar det iväg mot växjö.

Kl åtta skulle första hunden gå,det var en schäfer från en annan kennel ,under tiden hon gick banan så var det mycket kramande och skratt och dessutom kom vi undan regnet/Blåsten å kylan en stund längre,för vädret var absolut inte på vår sida idag.

Sen drog vi igång med D vappisarna vilken härlig nyfikenhet,kamp ,orädda  skott fasta och avreagerade med en gång grepp med full mun  . vi kan inte annat än vara nöjda med kullen och deras förare..Det som jag skulle vilja ha bättre är passiviteten den var hög ! Men kullen var väldigt jämn och förarna kommer få mycket roligt ihop med dem,gäller bara att hålla ihop dem så det inte går över styr.

Jätte roligt att få träffa Dax med husse Peter och matte Pia från Umeå hade ju inte träffat dem innan bara i telefon och medelande osv super trevliga människor.

Extra roligt att det var så mycket folk och tittade och att många kom fram och gratulerade till en riktigt bra och fin kull.

Emma och jag Riktar ett stort TACK till Växjö BK och alla funktionärer som kämpade i detta skit väder.

Stort tack även till våra valpköpare för att ni kom och att ni gör ett så fint jobb med dessa D barn..

Ikväll när jag kom hem mådde jag inte alls bra tog tempen 38,3 feber urrkkk men det var det värt att stå ute i häll regn och blåst.


Valparna är ju nu inne på vecka 2 dem växer så det knakar vilket är bra.

Idag kunde man se att en del har börjat öppna ögonen lite smått
Rixi fortsätter att ta hand om dem på ett proffsigt sett min lilla stjärna.

Imorgon hoppas jag att jag är piggare hade planerat att klippa deras små klor för första gången
 

Peter och Dax
Karin och RixDivans Cito

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-