D vappisar 5v

Då var det nytt år då.
Och mycket att se fram emot.

Vill börja med att säga att vi ska ha MH den 9 mars för våran C kull.

Vad det gäller vappisarna så ja dem växer å växer och busar på.Dem är nu 5v och brydde sig inte ett dugg om det ,nu ska tilläggas att det skjuts inga raket där vi bor men runt omkring oss!

Dem är väldigt nyfikna och trygga och vart vi än tar dem så finner dem sig och börjar undersöka direkt,känns så skönt.

Idag har dem åkt bil,varit i skogen och sett en barnvagn för första gången och det är ju ganska många nya saker på en gång men det märktes inte alls på dem utan full fart i skogen och klättrade och smakade på vagnen hihi i bilen var dem tysta och fina nån som pep nån gång .

Så nu var dem härligt trötta när vi kom hem.
Inte klokt bara tre veckor kvar nu innan dem flyttar får tårar bara jag tänker på det! Stamtavlorna är beställda,vetrinärbesiktning beställd! Men fram tills dem flyttar så ska vi ha massa roliga saker för oss och förbereda dem så mycket vi bara kan innan dem flyttar.Jo men dem fick ju träffa sin halvsyster Axa i skogen med och dem bara tjenare vill du leka med oss var som hon varit med dem hela livet haha.

Så nästa helg ska vi åka ut till ett ställe där det är massa skrot och bröte, och veckan efter till ett stall med loge och massa dofter och saker över allt och så nu i dagarna ska dem få testa mörker källare med.

japp här är lite bilder på dem.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-