Tur och otur!

Börjar med det roliga!

Är så glad att få in så mycket info om dem små liven som nu är nio veckor,och höra om deras bravader och äventyr.Alla verkar nöjda hitills och alla verkar vara riktigt miljö starka,och en hel del har börjat spåra små vappis spår som verkar gå riktigt bra.

 

följer dem alla med stor entusiasm och glädje=)

 

Nu har alla flyttat hemifrån utom en kille,men det kommer en på lördag och kollar på lilla Blixt så nu håller vi tummarna för att dem finner varandra och det blir bra så han kan få flytta och börja få ett eget liv han med.

 

Lilla ja synd och säga lilla Bingo för han är en riktig biff,men han har flyttat till Emma Carlsson i Hultsfred och dem är med vårat träningsgäng så han kommer man ju få följa på nära håll=)

Och Lilla Blinka Har flyttat till Cina i Målilla och det var hon som fick mig att börja träna hund en gång i tiden så är så glad att hon tagit Blinka =)

 

För övrigt så har jag lite problem med min jävla arm,så fått stränga order av läkaren att vara i still het ett tag! hoppas behandlingen hjälper annars är det operation som gäller.Så med Rixi blir det lugnt nu ett par dagar,men promenader i skogen ska vi göra=)

 

Ja det var väl allt för denna gången..

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-