skydds champion/sm klar

iippiiii är så glad och stolt,nöjd  över min älskade Rixi men har inte fattat att det gott så bra för oss redigt än=)

 

Idag var det dag för elit skydd i kalmar har ju stått lite i valet och kvalet om jag skulle åka med tanke på att hon inte var helt okej sen förra tävlingen,men kiropraktorn sa att det inte var nån fara,men att hon kanske inte skulle orka gå lika hårt förräns hon var helt okej..

 

Beslutade mig för att åka och ta steg för steg annars hade vi brytit..

Först var det spåret jätte fina marker full pott,men verkar som det var svårt då dem andra hade haft lite strul utom en.. alltid skönt att börja bra..

 

sen var det dags för söket,shit var nervös jag var rutan var väldigt öppen och så blåste det rej ält,hade svårt att få ut henne på djupet på ena sidan vinden låg fel och hon tyckte inte hon behövde springa i onödan när hon inte kännde vittring på figgen hm sen fick hon första figgen jätte fint jobbar upp sig lite,andra figgen å gud så skönt hon har verkligen fått ett bra figge intresse 10-10 på figgarna 6,5-7 på söket är jätte glad för att vi nummera får poäng i söket hahah själv fick jag ett riktigt tufft astma anfall när sista figgen transpoterades ut,som tur var hade min kära vän Kina med sig sitt astma sray så jag kunde få i mig lite och få luft=)

 

Uppletandet gjorde hon så fint min lilla älskling 9-9,5 inga problem hon tog ett omtag på ett föremål.

 

Lydnaden är jag inte helt nöjd med,krypet var hon hög i och lite taskig riktning,vet ej om det har nån betydelse med  överansträningen i ryggen sen förra tävlingen ,men efter det har hon varit lite hög i krypet.. men fick 9-8,5 är jag nöjd med=)

 

skyddet tycker jag hon fixade bra till vissdel hon ville inte släppa på andra förflytningen i armen jäkla dumheter lika dant på flykten hm så nu ska vi backa bandet och träna släppande, men nöjd med dubblen 8,5-10 bevakning i korg 8-9 modprovet 10-9 släppande 10-10 resten var också okej men dessa var jag mest nöjd med  glömnde transporterna 9-8,5

 

Dagen slutade iallafall på 697,75p och cert med vinst

Vi har nu tävlat tre elit skydds tävlingar och på dessa tre har vi tagit tre cert och tre vinster och blivit dm mästare och idag bruks champion och sm klara på 707,38

jag har verkligen inte fattat detta ännu hon är helt underbar att jobba med=)här är hennes poäng på tre tävlingar 717p laholm-680,75p värnamo,697,75p kalmar ger ett snitt på 707,38p på kvallistan till sm..

 

Sen var det ju extra roligta att några av mina goa nära vänner var på plats ex kina och jimmie och givetvis emma och alla dem andra som tävlade.

 

Riktar åter igen ett stort stort tack till alla som hjälpt oss med våran träning ni är guld världa utan er hade det aldrig funkat.

 

Nu ska Rixi och jag bara ta det lugnt ett tag och ha roligt simma och massa rolig träning ..

 

Rixi och jag överst på pallen 697,75p cert och bruks champion=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-