Tuff vecka med bra helg=)

Jaha då var denna veckan borta också!

Kan säga att det har varit en tuff vecka för mig,då jag har haft så satans ont i kroppen efter tävlingen ,och när den värken började ge med sig så satte nacken igång,,

 

Men ingen ide att gnälla bara bita ihop och hålla igång det är den bästa medecinen=)

 

Vi har kört lite grusgrop med hundarna och uppletande och spår,

 

I fredags så kom Kerstin upp med Ullma så vi la spår åt varandra,och körde uppletande,roligt när man kan träffas ibland och köra ihop.

 

Rixi körde klockrent upptag ,alla pinnar hem ,men hade lite jobbigt i en spetsvinkel men hon löste det själv!

 

Axa spårar riktigt bra nu och makeringarna är bra,vinklarna kan bli bättre så det får Emma lägga lite tid på nu..Diva no problemas=)

 

ullma hade tagit upptaget fint och inga problem i spåret ..

 

Uppletandet gick bra för alla,det var lite självbelönande för ullma då det fanns massa harbajs och rådjurs bajs och man måste ju få i sig energie för att orka arbeta hahha.

 

Rixi jobbade bra,lite jobbigt i ena hörnet men fixade det!! Axa ja hon kör fina uppletande på äng men det kommer till skogen så blandar hon det lite med söket tror jag,hon är som en antilop ut hihihi sen när hon väl fattar vad det var så gjorde hon det fint=)Diva inga större problem..

 

Fick höra att RixDivans Atlas hade ätit upp husses mobiltelefon,när dem letat ett tag så ringde han den och hörde att det ringde i magen på Atlas så det va bara att köra iväg till djursjukhuset lite snabbt!!

Atlas ville ju bara förvalta husses ägodelar på ett säkert ställe=)

 

Fick även info om RixDivans Ali Han är jätte nöjd med Ali och är riktigt miljö stark och orädd dem har även varit hos tomas i Backamo och kollat av han inför lite bett övningar till skyddet,och det hade sett riktigt fint ut sa dem!

Så roligt att få info om våra små söttingar!

 

I Fredags åkte vi ner till Bromölla och hälsade på Jimmie och Sara och deras barn!

Mycket trevlig helg har det varit,,Följde med Jimmie till hans tränings grupp och kollade när dem körde skydd,ett härligt gäng med trevliga människor och hundar=)

Lite roligt var det också,det kunde gott illa men slutade bra,,

Ena killen skickar sin malle på ett modprov och när han nästan är framme så sliter sig en annan malle ur sitt halsband och springer mot samma figge så plötsligt har den figgen två mallar mot sig=)figgen blir passiv och mallarna sätter sig för bevkning så ingen han att gå i angrepp,tur det var snälla hundar=)

 

Martin som äger Baccus som vi ska para Diva med om hon vill börja löpa nu, var där och så himla roligt att se hans skydds arbete,snacka om flygare i armen och korgen går han stenhårt i,men soterar så fint och samlarihop sig.

 

Jimmie körde Akka från linnklexx kennel såg ritkigt trevligt  ut,hon är ju stor som en elefant men ändå så kvick och smidig,,Riktigt rejäl är hon med i angreppen påminner väldigt mycket om sin bror kungen i skyddet,ska bli roligt att se dem när dem är klara med allt!!

 

Så skulle vi åka därifrån för vi skulle ju hem till Jimmie på middag,,då hör vi hur det smäller till riktigt ordentligt baok oss,ut kommer Baccus i full kareta mot figgen hahaha som tur är så är han lyhörd mot Martin och stannar när han ropar,

Då har han lyckas skjuta ut buren så den låg en bra bit i från bilen,och kommit ut den vägen!!

 

Jag skrattade åt dem för dem bara så här brukar det inte gå till på våra träningar hihihi jag bara jag håller mig till småland verkar lugnast hahhah

skämnt o sido dem är ett härligt tränings gäng där nere,med många trevliga hundar...

 

Borta bra men hemma bäst!

 

Emma var ju hemma med hundarna,tänk att man kan sakna hundträning så mycket som man gör,när dem inte är med en!

Så denna veckan kommer det blir mängd träning i lydnaden,,,Tis skydd och lörd sök  så blir det ju kondition och näs arbete utöver det..

 


Familjen adams samlad=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-