Katasrof vecka!!!!!

Vilken vecka det varit!!

Jag har spårat med både Rixi och Axa då vi har en relativ stor gräsplan med grönt gräs på, bland all snö=) lyxigt värre..

Rixi spårade kalas bra,Axa hade väldigt bråttom men spårade bra lite jobbigt i en vinkel.

 

Skyddet funkar riktigt bra för tillfället med Rixi och Axa tar sig bra i sina små övningar.

 

Sen har det var en vecka som kunnat slutat i katastrof på olika sätt!!

 

Började i Tisdag med att Diva fick en boll i halsen som satt fast riktigt ordentligt,men jag lyckades få in ett finger i bollens håll och dra upp den,allt slutade bra som tur var..

 

I Torsdag så åkte Rixi och jag ut för att ta ett par timmar för vandring och spår och lydnads träning,

när vi kommer hem så ser jag Axa i Rixi`s hundgård hm hur fan kom hon dit visste ju att dörren till hennes hund box var öppen ,men Axa var ju i sin box och den var ju stängd!! Då har Axa hoppat över sin box  den är 130 hög och gott in till Rixis istället jädrans hund hon kunde ha brytit både ben o nacke,nu var hon lite halt..

Bara att sätta ett nät tak över hennes box nu, idag lördag var hon halt fri skönt,hon är fruktans värt spännstig denna lilla damen=)även det gick bra!!

 

Så i dag lörda så skulle vi åka med en annan familj till Jönköpings bad palats,sakt och gjort.

jag är inte så förstjust i vatten helst inte när jag inte bottnar=) Där har dem såna här riktigt höga vågor,givetvis skulle vi vara med på det allihoppa..

kanon roligt tills jag hamnar under vattnet och hinner knappt upp förens jag åker under igen och där får jag ett rejält asmaanfall på detta !!Som tur är ser Emma vad som händer och får hjälpa mig in hahahha var övertygad om att jag skulle drunkna hahah inget roligt att få asma i det läget..och var var min man när han behövdes ?? jo han var i vattnet o lekte som ett barn=) efter detta höll jag mig till det lugna vattnet och simmade motions simmning!!

 

Sen blev det en sväng till A6 för shopping och mat!!

I veckan blir det spår träning lydnad och skyddsträning..

 

Välkommen till Bruksläger i Målilla 21-24 april (Påsk)
OBS! Anmälan skall bekräftas med betalning och är bindande

 
Vi samlas på Målillavandrarhem Kl 13,00 och fikar tillsammans.  Lägret avslutas med samling på söndagen den 4 april kl 14,00.

Obs! Ni kommer att dela rum med andra lägerdeltagare. Så se till att ni har tillgång till bur att ha hunden i på natten om det skulle behövs!

Vi kan även rekommendera Moliljanhotell som ligger i anslutning till vandrarhemmet, där finns en SPA-avdelning som det finns möjlighet att hyra!

Instruktörer är:
Brukslydnad – Anna Lindelöf
Lydnadslydnad – Jörgen Jönsson
1Sök – Roland Sjösten

2Sök- Patrik Svensson
Skydd – Dan Phöner

Anmälan: Via mail till nettansvensson69@hotmail.com  ange, namn, telefon, mailadress, grupp och ev. allergier ang. maten och om önskemål att dela rum med någon speciell finns.

Priset för lägret är 3500 kr då är boende (Det finns möjlighet att ställa upp ett fåtal husvagnar/husbil), mat (Frukost, lunch, middag och fika) och instruktör inkluderat. Vi kommer att servera vårat mkt uppskattade PÅSK bord till middag på långfredagen. För deltagare utan hund 1750 kr, då ingår mat, boende och deltagande i alla grupper.

Anmälan är bindande och betalas in på Swedbank’s konto 8169-5 924 206 211-6 mottagare Emma Svensson.

Har ni några frågor kontakta Jeanette Svensson 0730839743 eller Anna Lindelöf 0707257498

 Vi hoppas på en MYCKET trevlig helg tillsammans, varmt välkomna!
Anna & Nettan

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-