Gott och Blandat!

Nu börjar det bli kallt ute och vintern närmar sig=)

Vill börja med att säga
stort Grattis till RixDivans Asko och husse Jes som idag blev klubbmästare i kriminalklassen i Bornholm i politihundföreningen.
Bra jobbat,sen ska ju Asko bli pappa snart väntar med spänning på att få höra hur många små vappisar det blir.

Rixi har ju börjat löpa och ska inom snar framtid paras med jabinas Pascal.vid intresse av denna kombination så hör av er.

Emma och Axa ska förhoppningsvis debutera i Elit skydd nästa helg!

Vi tränar på med Rixi, Aqua, Axa nästa helg ska vi ner till Olofström och träna hela helgen med lite RixDivans folk och kolla upp ev kenneläger plats till 20015.

Fick höra av en erfaren duktig kunnig figge dessa fina ord då två av våra avkommer från två olika kombinationer varit och tränat för han idag och han har även figgat för Axa och Aqua,det värmer i ens uppfödar hjärta=)

Riktigt djävla tokbra hundar! Kan bli hur bra som helst med rätt styrning. Den lille "pellevanten" Dino är riktigt brådmogen och verkar ha kommit en bra bit, med tanke på hans ringa ålder. Cito kan bli hur bra som helst om styrningen bara fungerar och det verkar gå åt rätt håll. Driftmässigt finns inte mycket mer att önska. Två riktigt bra representanter för rasen Schäfer.

Det är bara att "lyfta på hatten" och säga Grattis. Sådana här Schäfrar behövs

Ha det gott nu alla och va rädda om varandra.


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-