Grattis!

Börjar med att säga stort Grattis till RixDivans Allan med husse mikael,

Som idag debuterade i Ipo 3 och blev GDK på 265p och en 3plats

Inte länge sen dem blev uppflyttade till den klassen=) Dem missade lite på lydnaden och i skyddet ,men det tar dem igen på nästa tävling dem har ett så härligt samarbete dem två,sen jobbar han ju i tjänsten nu Allan så blev lite missförstånd.men som sakt dem är super duktiga och vi är så stolta .

 

Sen har vi RixDivans asko som blev PH i Danmark i går ni är så duktiga ,här kommer en redo görelse om deras tävling dock på Danska=)

 

 

PH er polis hund. det vil så sige at jeg nu er patruljehund= med de hunde politiet har på gaden, som også kaldet gruppe 2. Politiet har klasserne 3,2,1, hvor 1 er den hund der bruges i efterforskning i mord m.m. Men i prøven i går, var der 11 øvelser. 1 lydighed hvor jeg fik 10.0p ud af 11p. 2 appotering hvor jeg fil 10.6p ud af 11p. 3 halsgivning hvor jeg fik 11p ud af 11p. 4 spring hvor jeg fil 11p ud af 11p. 5 afdækning hvor jeg fik 11 ud af 11p. 6 cykel ( den som jeg viste jer ) fik jeg 10,8p ud af 11p. 7 felt ( upledenda ?? ) 26p uf af 26p. 8 spor 25.6 ud af 26p. 9 rondering ( sök ?) 31p ud af 31p. 10 stop af flygtende person i skov 11p ud af 11p. 11 stop af person ( med lydighed ) 14,5 ud af 20p. i alt 172,5 ud af 180p .. Næste weekend skal jeg til hemmvärnets højste prøve med Asko, det er "prøve2" som jeg er den første der skal op til i hemmvärnet i DK.. Så det kører godt for tiden på bornholm alt godt her fra hilsen asko & Jes

 

Även stort Grattis till RixDivans Amigo med matte Paulina

Förra veckan tog Amigo sina första tjuvar!! En väldigt stolt matte fick kommendera fram två livrädda rumäner som låg och gömde sig i ett busgage efter att ha tillgripit maskiner på en byggarbetsplats. Amigo var i sitt esse och skötte sig utmärkt och vi hade aldrig hittat dem utan hund!Jag överöses med komplimanger dagligen för hur fin och trevlig Amigo är och det är en ren fröjd att jobba och leva med denna glada varelse. Jag har haft sån tur som fick honom i min hand!

 

Idag har vi kört sök med lite RixDivans hundar.

Ewa-Bonnie, Kina-Blinka(Foxy), Susanne-Bizzie, Tony-Bacon,Emma-Axa,Kattis-Aqua sen lotta med Enzo Rixi fick va med och valla

Vi körde två pass då vi hade till gång till två rutor.

Riktigt roligt att se hur lika dem är i sitt arbete!

Och en så stor utåt riktning mot figgarna och vilja att söka jobba.

Sök passen gick riktigt riktigt bra med alla hundarna,men sen finns det lite att jobba på som tex avstånd på skallet och lite smått och gott=)

Fika sen vart en pass till , är så himla nöjd med valpköparna vi har och så roligt vi hade idag väldigt högt i tak med massa goa sjuka skämnt och skratt .Tack för en super bra helg!

 

..

 

Paulina med RixDivans Amigo
RixDivans Amigo
RixDivans Amigo snygg pöjk=)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-