Uppflyttad

Då har Aqua och jag debuterat på tävlingsbanan
ihop=)

Vi har ju inte tränat så länge ihop,ca 3 månader !
Men bestämnde mig för ca 3veckor sen att vi skulle testa på att tävla i klass två ,mest för att hon ska känna på hur jag är och jag ville skapa mig en bild av hur Aqua fungerar på tävlings banan.

Hon skötte sig super fint,trots att banan låg precis intill publiken var inte  mer än ca 10 m mellan banan och publiken,visst kände jag att hon vart lite störd,men hon höll ihop fint!

Rutan ja den visste jag att den var inte klar på långa vägar så kunde bli antingen 10 eller noll! Och det blev noll=)Men jag tar det på mig då jag inte var tillräckligt tydligen,annars var det andra bra och vi fick uppflyttning till klass tre på 160.5 så det var precis hahha här är hennes betyg!

Sen idag söndag hade jag anmält oss till lkl spår ,och ville testa hur det funkade,då vi bara kört tre långa spår innan,så visste jag att uthålligheten kunde brista!

Men Aqua spårade så jäkla fint,i en tuffterräng som beståd av allt,tung mossa/lingon underlag,ut på en traktorväg över ett djupt brett vattenfyllt dike och uppför branta backar och det jobbigaste var ändå att komma ut på en öppen myr i stekande sol och myren som bara sög i benen,många gånger jag tänkte nu ger jag fan i detta=)

Tyvärr missade vi slut pinnen,annars är jag super nöjd med hennes spår arbete idag,så vi ser ljust på tävlings karriären fram åt=)

Min kära man överaskade mig med en ny hundbil i går också,så nu ska det fixas och donas med den innan burrarna kommer in i den=)


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-