Finner inga ord!

Jag har världens underbaraste hund=) Idag var vi iväg och tävlade Elit skydd i Västervik!

 

Rixi parades ju efter sm förra året,och dem valparna levererades vid NY ÅR

sen körde vi igång henne lite och då fick hon en muskelbristning och gjorde inget på ca vå månader när det läkt och vi skulle sätta igång igen så pajade mitt knä och sen har det varit lite tragiska omständigheter !

 

Så vi har inte tränat eller motionerat nåt alls,körde ett skydds pass för två veckor sen och sen har jag kört två korta sökpass men kan inte säga att hon fått nån kondition på dessa tre tränings tillfälle!

 

Så stog i valet och kvalet om jag skulle avanmäla oss till dagens tävling ,kändes inte riktigt rätt mot Rixi.

 

Men bestämmnde mig för att åka och se hur mycket hon orkade och var vi skulle lägga energie i vår träning alltså helt kravlöst .

Och kan säga att jag ångrar mig inte nu=)

 

För hon levererade trots att hon var trött på avsöket så gjorde hon det jag bad henne om,visst vi fick lite avdrag för några grunda slag  7-7p på söket, men 10-10 på båda figgarna.Spåret 10-10p

Uppletandet i Västerviks ruta är ingen lek riktigt svår ruta,dem som tävlade sök söket idag hade sitt uppletande innan oss och där kom dem en efter en och bara fått 2 eller tre föremål några bara 1 föremål!

 

Då kände man va fan fy plus att solen stekte på ordentligt .

men hon svek mig inte där heller fyra föremål och 9-9p drog en enhet då hon släppte eller tappade ett föremål när jag skulle ta det!

 

Lydnaden ja det kändes jätte bra så där fick vi ihop 264,25p

 

skyddet gick hon riktigt fint i,nollade ioförsig dubblen men hon låste upp transport figgen plus att jag tror att hon var rejält trött och orkade inte riktigt sotera det för dubblen går hon riktigt bra i annars=)

men är så jäkla nöjd med denna underbara hund! slut summan blev

693p cert och vinst,lite roligt att det var fem mallar och så rixi som är schäfer och just en schäfer stog överst på pallen hihi

Men stort grattis till alla andra som tävlade idag med så himla roligt att träffa er alla .Roligt att se Kerstins lilla Ullma idag i skyddet riktigt rejält gick hon i korgen den lilla malle skruttan!

 

Så får se om vi kan få vara friska och skade fria nu om man hittar nån mer skyddstävling,och då har vi säkert hunnit få upp lite mer flås..

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-