Parning

Det vart en tripp till
Stockholm i helgen,för en liten kärleks akt
mellan Gråmanns Rixi och Entres Marley.

Är så tacksam och glad att Kina fäljde med mig till stockholm i går inte roligt att åka så långt själv=)

Vi snabb bokade ett rum på ett jätte mysigt vandrahems hotell som var billigt 250kr natten med frukost och Rixi fick sova inne,det låg mitt i centrum i Älvsjö.
Innan vi skulle möta upp Åsa och Marley för parning gick vi på en indisk resturang och käkade och shit så god mat det var=)

Dags för parnings möte och ja vad ska man säga Rixi vart överlycklig när Marley kom ut äkta sann kärlek haha smack sa det så satt dem ihop i 14-15 minuter,vi sa det var precis som dem kände igen varandra,dem har ju trots allt parats en gång innan och fick våran D Kull.
Vi är riktigt riktigt nöjda med den kullen så jäkla jämna ,med mycket stor arbets lust och alla har fulla fina bett ja det finns där riktigt naturligt,Dem har en härlig förighet och nyfikna orädda och riktigt jämna.

Därför beslutade vi oss för att Rixi sista parning ska bli med Marley =)

Idag sov vi ut och åt god frukost käkade semlor mm
innan vi åkte för en sista parning med tutterduvorna
Samma sak i dag det sa bara smak och dem såg så glada ut när dem såg varandra,fick ett fint häng på 24 minuter.

Så nu kan vi bara hålla tummarna att det blir små galna vappisar om ett par månader.Rixi har tre kullar innan med tre olika hanar och vi är jätte nöjda med vad hon lämnat för avkommer alla med stor arbets motor och härlig förighet.

Borta bra men himla skönt att komma hem till lugnet hua vilket stress i städer för att inte tala om all trafik och var är skogen=)

Tusen tack kina för du följde med och tack Åsa för att vi fått använda denna härliga pojk Entres Marley

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-