Trevlig o givande helg=)

Ja då var det söndag igen=)

 

Helgen har varit riktigt bra och givande,i lördags så var vi på domar konferans,alltid intressant när diskutioner blir till..Fast ibland undrar jag hur svårt det ska va att ta vissa beslut=) trevligt att träffa alla andra dom kolleger och diskutera olika saker man varit med om hur man ska hantera vissa saker!

 

När jag kom hem hade jag fått en film på RixDivans Asko som bor i danmark,han har blivit ett riktit ståtlig pojk=)

 

Idag söndag så var jag i växjö på morgonen och hälsade på ipo gänget där,skulle köpa en skydds arm av en tjej som gott över till ipo 500 spänn för en arm som knappt är använd så där köpet tjänade jag på hahahaaha

 

och så skulle Micke komma med RixDivans Allan har inte sett han sen han flyttade,det var ju den hanen jag ville behålla själv,men rätt person så hade jag bestämnt att han skulle få flytta ! Och efter idag kan jag konstatera att Allan kunde inte hamna bättre än vad han gjorde ser riktigt fint ut..

 

Åkte därifrån till Hultsfred för att köra sök hade ju alla tre hundarna i helgen då Emma var bortrest,,tyvärr tog vi oss inte ut i skogen utan vi körde på appell planen ,bland alla gilytti hinder och små stugor mm hundarna tyckte det var skit kul..

 

Jag gömmnde mig i a-hindret och ca 50m bort så har vi en inhägnat område där var ett par o lekte med sina två schäfrar och två små hundar!inga problem alls,tills Emma.c kommer med sin malle tjej cobra hon skall makerar mig och på ett ett ögonblicks sekund så hade schäfrarna hoppat över detta staket som är ganska högt och kommer i full fart mot oss,jag fick tag i halsbandet på cobra men det kröp hon ur men fick då tag i tjänste tecknet det gick sönder på ena sidan men höll så jag kunde hålla emot henne och fösa undan dem andra två tills ägaren var framme..hua det kunde slutat illa som tur är var ingen riktigt bråkiga hundar utan det gruffades mest!!

 

Är så glad att det inet var Rixi eller Annelies malle Extra för då hade blivit katastrof,men ibland så ska man ha tur också!! här kommer lite filmer och bilder nu ha det gott alla som läser detta ..OBS det finns fortfarande några platser kvar till Brukslägret i Påsk i skyddet o bruks lydnaden o lydnads lydnaden ..

 

 

RixDivans Allan
RixDivans Allan
Allan ballan=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-