Skadad hund!

Då har en vecka till gott till ända!

Vi har tränat på som vanligt med Rixi,Diva och lilla Axa.

 

Rixi körde ett mycket fint skydds pass i Tisdags ,hennes dubbelretning var riktigt riktigt bra=)

 

Lilla Axa är så otroligt lik Rixi i sitt sätt så det är otäckt hihii deras lydnad ser jätte bra ut,en riktigt liten Emma gris är hon hahaha.

 

I lördags var vi i hos Marcus och Coach i Oskarshamn med massa andra trevliga hundförare!

 

Vi började dagen med att köra skogs arbete nio stycken som körde sök och  fyra som körde spår.

 

Rixi är så rolig att köra söket med nu,hon tycker det är riktigt roligt och hon gör det bra=)trodde inte ett tag att det skulle gå att få till det!men så släppte det och nu funkar det jättefint!

 

Diva ja hon körde ett tio mässigt sök arbete ,riktigt fint.

 

Axa fick ett spår som hon jobbade bra i,vinklarna såg riktigt bra ut,Emma nog att få jobba en hel del med pinnarna i spåret ,då hon är fullständigt spår idiot hihii kommer nog bli bra  när det är färdigt!

 

Jag,Annelie,Matti och Nicke skulle köra ett uppletande medans dem andra körde en andra runda i söket!

 

Funkade bra med Matti och Nickes hundar,sen var det Annelie och Extras tur ut,rätt som det är så började hon spy och var inte alls sig lik då upptäckte vi att hon skadat bak benet som om nån dragit med en osthyvel på benet ända in till benet hm fan jaja så är det!!

 

Sen var det Rixis tur la ut tre föremål dem två första skicken funkade fint,sen började hon lunka ville inte riktigt gå ut mm jag vart irriterad och sa en ramsa sen tvingade jag ut henne och hon fick sista föremålet,men släppte det innan hon var ända inne hos mig,då upptäckte vi att det blödde riktigt riktigt duktigt från tassen FAN då har hon skurit upp trampdynan ett djupt djupt sår som ett V!vi ren gjorde det och Icca la ett tryckförband och ringde vetrinären,bara ge sig iväg!Dem sydde trampdynan med 6stygn och dem ska sitta där i 14dar remadyl och nån salva att smörja med!!så det blev ingen lydnad eller skydd för våran del mer i år..

 

Men åkte till baka till tränings gänget och kollade på dem och var med hem till Marcus och Annelie där det bjöds på tacco buffe ksuper gott och en mycket mycket trevlig och rolig kväll med massa skratt tack snälla ni för en trevlig dag=)

 

I morse åkte jag till Växjö för att vara tävlingsledare i högre spåret,kallt och blåsigt har det varit!

 

Nä nu ska jag förberedda inför denna veckan då vi ska ha föreläsning på högstadiet om hund hela veckan ,ska bli så jäkla roligt att prata om det man brinner för....

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-