Parning Tyskland!

Japp då var RixDivans Axa parad med Quintus Eqidius

I söndags åkte Sandra Hart och jag till Tyskland för att para.

Vilken resa vi räknade med att para på måndagen så åkte ner söndan.

 

Började med att vi fått låna ett bropass och hur svårt skulle det va då? Tydligen tillräckligt svårt för två fövirrade människor hihi slutade med att dem fick komma ut och hjälpa oss sugpropparna ska sitta på rutan hm

 

men resan ner gick bra inga större problem.

 

Så på måndagen skulle vi träffa Dirk och hans fru som äger Quintus  för prov parning. Hade fått hans address kommer in på ett industri område och vi körde runt men nä hittade inte huset! här kan man ju inte bo,så stannade och frågade en kille som givetvis inte hade en aning för han bodde inte där! Så vrider vi på huvet och inser att vi står utanför hans anläggning och det står stora skyltar haha ja så kan det gå lite pinsamnt tur killen var lika lost som vi=)

 

Då visade det sig att det var lite tidigt i höglöpet ! Gjorde inget utan vi hade trevligt mycket hundprat osv och så fick vi träffa deras andra hundar bla Lukas vilken hund mitt hjärta smällte direkt så det kan nog bli Rixi tilltänkta pojkvän till nästa vår=)

 

På kvällen följde vi med Dirk och frun till en mycket trevlig Grekisk resturang och åt massa god mat och en del snapsar! Sandra körde så hon intog cola men undrar vad det var i den,för när vi skulle hem sent på kvällen så hittade vi givetvis inte hem,utan hamnade i annan ort med samma adress haha ja vart lite halv fövirrat där ett tag innan vi kom dit vi skulle=)

 

Tisdagen flyttade vi till ett större boende och denna dagen gick i hundens tecken med kärleks möte och massa hundsnack,skulle följa med och titta på deras träning,men det blev inställt pga jävla massa snö!

Så istället vart lite fia med knuff där jag vart Tysk mästare haha man måste va snabb men ha hjärna med sig schäfer mentalitet och sandra har ju malle och hennes drag gick fort men ingen hjärna på hahaha

 

Ja det hände massa konstiga saker vi har skrattat så man har haft ont i mage och mungiporna,

Onsdag var det dags för sista kärleks mötet som också gick bra.

så gick resan hemmåt igen.

Men fy farao vilket världer vi har haft hemresan gick inte fort blixt halka och snöstorm ..

Så nu håller vi verkligen tummarna att det är små vappisar i magen.

Quintus Eqidius är en riktigt rejäl hane med stor dominans inte jätte lätt hund men riktig härlig,vi tror att detta kommer bli riktigt arbetsvilliga vappisar med stor motor.Roligt att Dirk och hans fru var så förtjusta i Axa dem påtalade flera gånger hur mycket dem tyckte om henne och det kommer bli riktigt bra detta sa dem,jätte roligt att höra.

Han kommer dessutom att döma schäferslaget i stockholm i maj

en riktigt duktig man med mycket stor hundkunskap.

Nä nu ska jag åka och hälsa på mitt älskade barnbarn som jag inte har fått träffa än! Stort Tack Sandra för en super rolig helg kram

 

Quintus Eqidius
Quintus Eqidius
Axa vilar ut jobbigt att vara på kärleks semester=)
Lukas hälsar på Axa vem vet kanske blir han Rixi pojkvän=)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-