Elit skydd here we come=)

Jag är så glad glad glad just idag trallalla=)

 

I Tisdags var jag mindre glad efter träningen,ingenting funkade känndes det som,Rixi var riktigt skruvad då.

Så ett tag tänkte jag avanmäla oss från skyddstävlingen i Växjö!!

 

NU är jag glad att jag inte gjorde det=)

Upp och iväg vid 05:00 mot Växjö det konstiga är att jag inte alls var så nervös som jag brukar vara.

väl framme så drar jag start nummer 3.

ut på spåren,Rixi kändes så himla lugn nästintill lite loj=)hua hon som brukar stimma som hundan när vi ska spåra!!Hon gör ett så jäkla fint spårpåsläpp och spårar i kärnan hela tiden,alla pinnar med hem,gutt första momentet klart,tillbaks till klubben för att köra lydnad.

Hon gick riktigt fint på lydnaden det vi missar mest på var framfåtsändandet men det visste jag att vi inte var färdiga med för övrigt är jag riktigt nöjd.

platsen inga problem.

 

Efter platsen blev det uppletande där är jag inte riktigt nöjd för hon kan köra så fina uppletande,tre föremål blev det!

 

Slutligen kom vi fram till skyddet!!Nu blev jag nervös,men hon skötte det riktigt riktigt fint är så himla glad..vi missade dubbleretningen,tror alla hundar gjorde det utom en..lite annat upplägg där än vi var vana vid..ingen ursäkt men det blev lite fövirat för Rixi!

 

Med tanke på att hon nygligen har haft valpar och vi inte hunnit träna särskilt mycket så presterade hon otroligt bra idag=)

Passar på att Gratta alla som var med idag till uppflyttningarna,och till en mycket trevligt arrangerad tävling,tack till figgarna som försökte slå ner mig men icke sa nicke Rixi räddade mig hahaha.

 

Vi blev uppflyttade till Elit skydd och vann !!

Summan av kardemumman blev!

576.50 poäng

6st ekipage var vi 5 mallar och en schäfer och vem stog överst på pallen jo en värdens bästa schäfer Rixi hahhaha var bara tvungen =)

lägger ut lite bilder från dagen!

 

 

Här är man glad=)
Dagens tävlingsruta uppletande.
Avslutar med en bild påAxa och Diva=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-