DetHon kom hon gick.

I Måndags fick vi hemRixDivans Aqua pga olika saker.

det är en trevlig liten tjej med ett Dario vom Weinbergblickäldigt fint spårarbete,det visade hon idag när vi var ute och spårade=)Hon var lite osäker på om hon fick kampa eller om hon gjorde rätt mm men när hon upptäckte att det var okej så gjorde hon det riktigt bra.

 

Idag var Emma och jag ute och spårade och bara lekte och lät henne Dario vom Weinbergblickäxa och jösses vad hon blommade upp.

 

Så skulle det komma en ung tjej på 18 år  som skulle komma ikväll och titta på henne,hon går på hundgymnasie.

 

Dem fann varandra direkt,det var så man blev lite rörd=) ska bli riktigt roligt att följa deras utveckling,är säker på att det kommer bli kalas bra=) Så hon bodde bara här i två dar men fy bubblan vad man tar till sig dem fort,jag grät som ett barn när hon hoppade in i bilen,fast jag vet att jag kommer träffa henne ganska ofta.

 

sen var jag hundvakt åt RixDivans Bonnie idag,hon kom vid halv sju i morse.

Så jag tog emot henne och sen gick vi upp för att sova lite till! Trodde jag ja, jösses vad hon levde och bråkade och kampade med allt vilket litet monster men ack så jäkla go,träffade även Bingo idag en kraftig och kaxig liten gosse=)

 

Rixi spårade som en gudinna med super fint upptag idag skog-asfalt-grus och sen skog igen mm vad jag älskar denna lilla donnan=)

 

Axa fick ett riktig klurigt spår med återgångar och virvelvindar och spetsvinklar och hon var så jäkla duktig,fast rejält trött i slutet.

 

Diva gammel tanten fick ett underhålls spår med Bonnie som störning i spåret hhihii men tror inte ens Diva såg henne var bara spåret som gällde..

 

Så har min ´syster äntligen flyttat hem från LA

ja det var det alles för denna gången=)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vi hälsar Kathrin Kjällander välkommen till oss och önskar henne lycka till med RixDivans Aqua

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-