Grattis!

Stort Grattis till RixDivans Ace och matte Cecilia som idag

tävlat lydnads klass 1 och blivit uppflyttade klass 2  på 177p och vinst utav 11 hundar,

bra jobbat så duktiga,först appellen och nu lydnaden,bara att jobba vidare=)

 

Idag åkte vi till Nybro för att träna hund i riktig sommarvärme så himla skönt.

Väl där efter lite fel körning så vallade vi en uppletande ruta,tycker att Rixi jobbade fint körde lite roligare med henne..Axa hade mycket spring första skicket .

 

Sen bar det iväg för lite sök träning med ,Anna,Anna,Patrik,simon,Icca,Fredrik och Emma och jag..

 

Sök rutan var ingen lek riktigt tuff med bra legor och uppför och nerför,men ack så rolig  ruta..

kan va att jag tyckte den va rolig för Rixi skötte sig bra..Axa fick tänka till lite men skötte skiken bra,var lite nära vid figgarna=) nyttigt att låta dem gå i en så jobbig ruta där dem måste tänka till också och inte bara springa..

 

Efter det vart det ett besök på mc donalds det satt fint=) Vidare till klubben för lite lydnad,är nöjd med Rixi`s framot sändande..

 

Dags för skyddet då..Axa först ut körde på simon lite nära fastaggande med tre missar sen fick hon gå i,mycket fin stöt transporterna är grymnt fina överfallen behöver vi rikta in henne lite då hon inte riktigt fattat än var vi vill ha henne utan bara slänger sig in i sitvationen,men det kommer..

 

körde igenom rixi i det mesta och är grymnt nöjd,,jobbade vidare på transporterna men dubblen gör hon så fint trots att jag skickar henne alldeles för tidigt så figgen fick upp armen precis hahah sen gör vi om och gör rätt,men då blir jag så glad över hennes angrepp och är inte alls med och tar in henne så fort som önskas tur hon är ren och inte kladdar på figgen=) så nu hoppas jag att jag kan ta med mig denna braiga känsla till nästa helg!

 

Men roligast av allt var ändå att få träffa Belsebup stilig pojk mörk o fin,lite bett vinster i trassan tycker han gör det bra..

lägger upp lite nya bilder på våra små guldklimpar=)

 

RixDivans Asko hänger snällt i husses sele när dem är på övning=)
RixDivans Asko åker linbana=)
RixDivans Allan så fin så=)
RixDivans Ace med matte Cecilia grattis till vinsten och uppflyttningen ni är så duktiga så=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-