Tragiskt!

Fy vad livet kan va riktigt orättvisst.

Igår fick vi ett samtal som absolut inte var nån glädje i alls.

Åke som har våran Cito som nu är 11 veckor har drabbats av mycket elakatad cancer och kan inte ha kvar han,

så idag var vi och hämntade hem den lilla grabben.

Vi håller verkligen tummarna att det kommer gå bra för Åke nu och sänder hans familj massor av styrke kramar.

 

Lilla Cito är en riktig glad och framåt liten pojk,liten han är riktigt kraftig i benstommen.

Vi var lite oroliga hur han skulle reagera när vi hämntade han,men det var ingenting ,sen åkte vi och körde skydd med Rixi och Axa i ett ridhus,Cito fick givetvis va med och kolla läget,inga problem alls med nya människor han trodde nog han kommit till paradisets kiosk massa små hästlortar överallt och han tog då för sig =) Men han busade och kampade med mig utan problem..Lika dant när vi kom så jaha ska vi va här nu jaja här känner jag igen mig sen la han sig ner och somnade gott=)

Lilla Cito kommer att flytta på Fredag till Karin i Kumla så himla roligt att få in dem i våran lilla kennel familj=) vi hälsar er varmt välkommna och stort lycka till med Cito.

 

Skydds träningen var nog en av dem sämsta Rixi och jag har tränat,fastaggandet gjorde hon jätte bra,men transporterna i både korg och arm var riktigt kaos,jag skulle igentligen ite tränat för mina tankar bara snurrade och kunde inte focusera på våran träning .

 

Däremot så gick Axa riktigt riktigt fint ikväll och deras fastaggande börjar se riktigt fint ut hon får ju gå i men missa,ikväll blev två missar träff och dem satt riktigt fint,så skönt det gick bra för nån av oss!

 

 

 

Är riktigt orolig för våra B barn dem verkar bli dem som är utslagna i samhället! Bingo har öl problem,Bacon älskar tequila Rose,Belsebup käkar Nikotintuggummi för sitt rök behov,Bizzie och Foxy(Blinka) har mat problem så stora att dem stjäl ur soperna, Leya (bråka) hon älskar att skrämma hästar så barnen ramlar av! Dessutom så är Foxy,Bacon,BriskaBelsebup självmorsdbenägna alla har dem hoppat genom fönster på olika höjder!! Så nu får vi nog lägga in dem på avväjning i dem olika kategorierna eller vi som kennel mammor ta ett rejält snack med våra barnbarn,ska dem bli nåt i livet så får dem börja skärpa sig och skötta sin skola bättre hahhaa lycka till med era små godingar kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-