Vad går hon på??

Jag undrar vad Rixi går på nu för tiden?

Antingen har hon ätit nån uppigande svamp i skogen eller har hon ad hd=)

 

Jösse vad pigg och vilken jäkla fart det är i henne nu för tiden!

 

Allt hon tar sig för går i 110,i går körde vi sök,fick ju lite tips och råd av Anna/Patrik sist vi tränade så jag anamde det i går,kan säga att visst vart hon tyst pga hon fick på sig korgen ett tag innan det var hennes tur bra!men när vi kom in på stigen försökte hon ställa upp sigg mot skogen hela tiden tok laddad,har nog aldrig varit så nöjd med hennes sök och jobb med figgarna som igår possitivt!

 

Men men säg den lycka som varar länge,vi körde lydnad efter söket ,jösses var helt färdig efteråt,fria följet var kaos kaos,vet inte hur länge dem kommenderade oss innan vi fick till nåt hihiih,skallet super fint men hur svårt ska det vara att sitta på arslet??däremot så var ink med ställandet super bra där var jag glad att hon gör allt i120km och vilken tvärnit jiippiii även krypet var jag nööjd med,,,,framåtsändandet säger inget om det!!

 

Diva funkar riktigt bra för stunden ,Emma och hon är inne i en  fin träningsperiod nu=)

Lilla Axa får sina spår som funkar riktigt bra,lite kontakt övningar mm

 

Idag körde vi spår och uppletande.

Spåret var ömsom vin ömsom vatten,men alla pinnar med hem,men stundvis gick det fort och slarvigt!!

uppletandet ja,x2000 tåget går förbi hundgården  hemma vet inte om hon övar på att bli snabbare än det=)för satan i gatan vad fort hon springer dem två första skicken och då menar jag springer,innan hon kopplar på snoken där fram!

Rixi som alltid haft bra tempo och nogranhet i uppletandet hm blir man så när man fått barn ??då glömnde dem att ge mig det!Eller är det att hon är på väg in i löp ? jaaaaaaa det är löp på gång bara hoppas hon håller på sig ett par veckor till!!!

 

Ikväll när jag släppte ut henne,hörde jag henne riktigt förbannad,springer ut i halvmörkret,vad har hon där jo,en stackars igelkott som hon vänt upp och ner på,och ska försöka ta tag i dem små benen och dra iväg med grrrr stackars kotte vad han försökte fräsa och skrämma henne.

Det gjorde bara Rixi mer förbannad och jag var lika arg som hon!!!jaja fast jag älskar den hormonstina lilla tik hon passar mig som handen i hadsken fast jag,är irriterad på henne just nu hahahaha

 

Kolla in denna filmen från skydds sm kenneth stål och Drackir Baccos

så himla härligt att se en riktigt rejäl schäfer i sina angrepp=)man blir varm inombords..

Richard jag tycker faktiskt det är lite roligt att se dig äta lite gräs hihiihi tror nog det känndes gutt i ryggen=)

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.vimeo.com%2F14537857&h=42bf0

 

tre generation mamma dotter och barnbarn Diva/Rixi/Axa
munnen full=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-