Årets Bruksläger över för de här året=)

Efter massa planeringa och rekande av marker så är årets bruksläger över för i år=)

 

Vi startade på Fredan och körde lör-sönd!

med folk från alla håll och kanter,vi var inte så stora grupper i höst så dem fick verkligen ut massa av helgens träning,skyddet körde både sök,skydd,uppletande!

 

Söket gänget har byggt tre nya fina legor i vår nya skogs mark ska bli roligt att använda dem sen=)

 

lydnads gruppen har varit på klubben en sväng och på vandrahemmets baksida på planen dem har även filmat all träning och kollat igenom det!

 

Själv har jag inte gjort så mycket mer än lagat frukost,lunch och middag,eftersom Rixi är skadad och det verkar ta tid att läka!

körde dengan/ester varsit sök pass.

Körde lite hitta övningar med Axa och hon fick kampa och busa lite med andra nyttigt!

 

Alla som kommer till våra läger är imponerade av att vi har så fina marker,och jag fattar inte varför men kanske ska ta och uppskatta våran skog nu hiih för där växer det ju stora gula fina svampar som alla skåningar är galna i hahhahah

 

Var himla roligt att f träffa lilla aqua-Arko dem fick busa av sig lite med Axa könspräglingen är riktigt stor mellan hane tik hos dem annars verkar dem väldigt lika i sitt sätt och när dem busar så gör dem det tysta inget skällande här inte =)ååå är så nyfiken på hur dem andra valparn ser ut och beter sig!!Läser ni detta så får ni gärna skriva eller ringa och säga hur det är med dem små liven skicka gärna kort på dem=)

 

Nähä bäst att packa ska ju åka till stockholm i morgon vid 05:00 och hälsa på min lilla tuttan vv och matte!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-