Nu är vi igång igen=)

Äntligen så körde Rixi och jag igång igen efter fyra veckors vila!

 

Åkte till Växjö idag där jag körde uppletande och lydnad med henne.

 

Uppletandet funkade riktigt bra,lydnaden är jag riktigt nöjd med speciellt framåtsändandet hoppas nu bara inte det var en tur dag utan att det håller i sig=) stegen fick jag köra ett par gånger då hon slarvade med sista steget damen.

körde ink-stå-ligg bra ställande något snabbare i läggandet vill jag ha ,får jobba med det,krypet nöjd,skallet bra lite mycket energie i fria följet men jäkla fin kontakt=)

 

Skyddet ja i korgen finns inte så där jätte mycket att klaga på idag inte ens transporterna ,jo dubblen i transporten så när man svänger upp mot gruppen så tar hon för sig lite ,Rixi har stor förväntan där även att hon aldrig få gå i dubblen fattar inte det!!

 

Armen körde vi på Mathias han figgar aldrig mer än åt patrik för att lära sig figga,där vart hon lite konfunderad han figgade inte som dem hon var van vid=)hade lite svårt att stå still och låsa upp armen först så spottade hon ut armen alldeles för fort sen släppte hon inte utan fick säga till henne!! Men nyttigt att testa så gröna figgar också vet ju aldrig hur det ser ut på tävlingsbanan=)avslutade på Patrik och ordningen var återstäld hihihi

 

Fick ju nybakade goda kanelbullar till fikat efter träningen smarrigt är det nåt jag är svag för så är det kanelbullar!!

 

Anna och har planerat inför påsklägret vi ska ha ,inväntar nu bara svar från våra tilltänkta instruktörer blir en sökgrupp-spårgrupp-bruks/lydnads grupp och två skyddsgrupper..

återkommer med mer info inom kort ang påsklägret.

 

Axa den lilla damen är inne i en liten spökålder nu,tänk va förbannad man kan bli av att se sig själv i fönstret eller att det ligger en barn stol på gräsmattan på kvällen hhihiih  hon har lite humör denna lilla damen när hon vill samtidigt nyfiken och måste undersöka det som är otäckt bra! sen är hon hopplös med att stoppa i sig allt från sten,lego,strumpor,nålar ja allt hon kommer över...

Diva är ju den som är äldst i flocken ,men man kan tro hon är den yngsta hihihihi

Axa är jag sött eller inte=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-