Nu är det bestämnt!!

Då var åter en helg gången!

I lördags var jag i Hultsfred och dömnde lydnad,Grattis till Annelie o Emma,Emma,lena till era uppflyttningar och pallplatser=)

 

Idag söndag åkte jag och Patrik till Ronneby Bk då hussektorn ville vi skulle prata om skyddet och visa hur det ser ut mm!

Hämntade upp Patrik i Växjö med taicon bilen hiihhi,väl framme fick vi fukost bestående av fläskfile,kyckling bröd ost o kex pålägg frukt mm inte dåligt=)

Patrik pratade om vilka egenskaper som är viktigt med en skyddshund mm och frågorna haglade riktigt roligt! Sen var det dags för Rixi och mig att göra oss i ordning för att visa elit skyddet ,shiiit var nervös jag var,massa duktiga människor som skulle titta på oss!!Rixi visade verkligen upp sig för hon gick riktigt riktigt bra så härligt att jobba med henne!!! Det var jag som gjorde bort mig hiihhi vid transporten i överfall i korg ,precis när Rixi går i angrepp så halkar jag och landar givetvis i leran hihihi men Rixi fullföljde sitt uppdrag och jag ropade in henne liggand på backen,bra träning ju hahah

 

Det var nån som sa efteråt att med det pogramet hade du absolut inte gjort bort dig på ett sm värmer gott när man får höra sånt!!

 

Riktigt god mat bjöds det på lax och potatis vitvinsås morötter ,scheescake mm så jag är hel nöjd med dagen..

 

Efteråt så mötte Jimmie o Martin upp på klubben då vi skulle kolla in hanen till Diva till våren!

Kan säga att jag vart riktigt riktigt nöjd med vad vi fick se..en rejäl hane i sina angrepp som kunde sotera fint utan att stressa och gnälla,med stor kamplust och föremålsintresse.

Så Diva kommer paras med Brigardens Baccus till våren ,,en intressant kombination dåhan har en stamtavla som tilltalar mig=)

Lägger ut lite bilder från Ronneby idag!

 

I veckan blir det hund varje dag..

på väg till planen i Ronneby!
Tända/släcka övning
Fastaggande

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-