Sök i nattsärken=)

I dag var vi fem stycken på sökträningen,det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet!!Då kommer jag leva länge efter idag=)

 

När vi hade vallat färdigt rutan så säger Emma Carlsson hm jag glömmnde ta av mig natt särken det är därför det känns konstigt hahhahahah hon hade bara drat på sig hundbyxorna och jackan och inte tänkt på att hon fortfarande hade natt linnet på sig !!snacka om blond hjälper inte att färga håret brunt hahhahaha....

 

Bestämnde mig för att testa av Rixi tävlingsmässigt idag då jag ska debutera elit skyddet med henne den 28/11

 

Blev äl ca 13-14 skick så jäkla fint gick hon och kanon bra bevakning på första figgen,vid sista skicket på vänster sida gick hon inte riktigt ut på djupet skickade om henne två gånger och det gav resultat i en figge mycket fin makering!Och det lönar sig att lyssna på matte=)Avslutade med en flyende och bett i bettkudden ..Kändes jätte bra...figgarna var väldolda med kamoflagenät..

 

För övrigt så gick Diva super snyggt idag=)hon är duktig sök hund...Extra samma sak och idag höll hon fina avstånd så en nöjd Annelie..Cobra har fått till sitt skall nu lite tendens till att gå tillbaks till gammla legorna men jobbar för övrigt bra!

 

Sen har vi ju våra små RixDivans barn Axa och Arko!Dem kör vi hitta övningar med,och idag visste dem exakt vad det var vi ville så det var fullt ös ut och använder näsan riktigt fint båda två...bara bygga att figgarna ska va det bästa som finns och det verkade dem tycka idag!

 

Efter söket vallade vi av en ruta och körde uppletande på en äng med blåst!Rixi jobbade även här riktigt fint inget tugg alls..

Arko körde vi med för första gången idag,var som han inte gjort annat hihi letade fint bra fart ut och in .Samasak med Axa full rulle åt båda hållen och skönt att dem inte ger sig utan jobbar tills dem hittar nåt,så det ser lovande ut!

Så alla var nöjda och glada efter dagens träning.

 

Imorgon bär det av till Växjö bk ska vara tävlingsledare i appell spåret två av mina kursare ska vara med Stor lycka till alla som ska tävla där som jag känner=)ja ni andra också som jag inte känner med hihhi

Nu blir det massa bilder från dagens träning.

Jag och Rixi påväg in till söket!
Rixi drar ut för att hitta busen..
Rixi var är du din jäkel?
Axa väntar på sin tur!!
Axa vart tog figgen vägen?
Axa ska hitta mina köttbullar bara vänta och se!
jag hittade dem jiippii
Emma Carlsson och Cobra på väg in
Cobra tjohoo jag snodde bollen från figgen=)
RixDivans Arko hitta övningar i söket
Den flygande Arko bäst att skynda sig så inte figgen försvinner=)
Annelie och Extra inför uppletandet.
kolla morsan jag hittade än utan att svälja den=)
Rixi har hittat ett föremål jiippiii
Rixi Tjoho matte här är en grej till
Diva på språng för att hitta ett föremål!
Diva jag hittade jag hittade nu får jag nog bollen=)
Arko hm vad gör ni med grejerna där ute??
Vad var det för svårt med detta nu undrar Arko!
Axa hon snodde grejen och gömmer den ,nä nu j-klar.
släpp mig nu då,villut och hämnta min grej !!
tjolahopp i galopp jag hittade den Axa nöjd

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-