överladdat sök pass!

Precis som överskriftern lyder så var Rixi riktigt överladdad i söket idag!!

Vi hade hittat en ruta som var riktigt brant fast seg uppförsbacke med djumossa i,på ena sidan och normal på andra sidan så det sög riktigt duktigt i benen på både fyrbenta och två benta idag=)

Rixi skällde på varje skick och skakade för hon var så ivrig ,försökte verkligen att packa ihop henne men icke sa nicke va fan nu tar vi dem sa hon.

första skicken drog hon järnet ut ca 30m tvärnita och kom tillbaks!! matte va var det du ville jag skulle göra????? sen bar det iväg igen=) mycket bra makeringar första figgen låg på 100m i ett älgtorn inga problem.

Nästa figge had hon jobbigt att hitta trots kanon  fina skick och hon gick på djupet ca 60-70m ut efter tre såna skick ropade jag på figgen inget svar!Då började vi bli oroliga att det hänt nåt,skickade en sista gång då hörde jag henne skälla långt borta ca 150-170m ut på djupet hahhaha inte undra på att den var jobbig=)

nöjd med hennes jobb och makeringar men inte med start skicken,hoppas det var en tillfällighet nu,vi ska ju tävla nästa söndag!

Emma skulle köra tom skick  och en figge i slutet bara ,då Diva har haft lite grunda tomslag sista gångerna.

Men som hon gick idag trots denna svåra ruta eller jobbiga iallafall=)

Axa tar sig bra i söket eller hitta övningarna tänk vad mammascans köttbullar kan vara lockande!!

Arko funkar superfint i söket så naturligt för han..

Cobra Emma,C hund var också superduktig idag.

Ulla-Britts schäfertik körde vi flying med och skall såg riktigt bra ut och en naturbegåvning i söket=)

Annelie och Extra ja det var lite mer jobb med henne idag då hon skulle köra tom skick och hon inte går ut alls! vi upptäckte att hon går i vittrings fältet där figgen gott i,finns inte det så går inte hon ut alls så nu får vi fundra lite=)

 

Sen måste jag få skryta lite=)

Jag och Annelie har ju hållit i en appellkurs nu i höst,vi hade 7st som gick hos oss ingen av dem har hållit på med bruks eller spår innan,två rottisar,två flettar,två schäfrar och en bordicollie.

dem har verkligen kämpat med spår och lydnad började med nybörjar spår då ingen hade spårat innan.

så hade vi tävling som slutmål av denna kursen.två av dem var ute först då inte alla kunde tävla samtidigt..och två tävlade förra helgen..

tre kunde inte tävla pga skador och en hade inte mh klart men är säker på att dm fixar det i vår..

Men dem andra fyra har blivit uppflyttade till lägre spår två av dem vann och dem andra två kom fyra så jag är super nöjd och stolt över dessa kursdeltagare som lagt ner massa tid för att träna sina hundar och att alla blev uppflyttade dessutom är riktigt riktigt bra=)STORT LYCKA TILL FRAMÖVER NU KRAM från en stolt instruktör!

Denna veckan blir det mycket hundträning inför helgen,ska försöka hinna adventsstäda också eftersom jag åker till Bromölla på fredag!

Och så kommer ju lilla Ali och Irma hit på torsdag då deras husse ska till finland tills på söndag....

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-