Härlig vinter träning!

Jaha julen närmar sig med raska steg=)

Många tycker julen är ett hyckleri! ja tillvis del kan jag hålla med om det,det är den tiden på året alla ska vara glada och lyckliga och umgås med familjen mm.

 

Men det finns en svart sida av julen med .Alla dessa stackars barn som bor med föräldrar som super och slåss hela julen,inga julklappar och ingen julmat,var finns hjälpen till dem?? Alla uteliggare och utslagna ur systemet och ensamma människor vad har dem för glädje av julen??

 

Jag kan mycket väl sätta mig in i barnens räddsla vid juletiden som bor i missbrukar hem! Och varje jul gråter jag för deras skull när jag ser min egen familj glad och lycklig i sitt trygga hem..

 

För min del handlar inte julen om ma<ssa paket och falsk glädje..Utan att få ha hela familjen samlad och umgås med dem man älskar mest....

 

Vi samlar in pengar till massa folk i utlandet som behöver hjälp genom olika galor,vilket är bra!!

 

Men varför gör vi inte det till våra svenskar som har det svårt tex uteliggare och barn familjer vid tex jul!!!!!! jaja nog om detta.

 

Kylan tar kol på min kropp hihihi nu ska jag få ny medecin hoppas den hjälper bättre ,man ska testa och ge mig intravenöst  ska tydligen vara super bra,så får väl testa det,måste ju kunna köra hund äcven vintertid=)

 

Idag la jag ett spår på konsum pakeringen och ut på gång banan,,Rixi tog det riktigt bra fram till första vinkel där stannad hon och luktade på en pisse fläck ajjabajja sen tog hon upp det igen och brydde sig inte vare sig om folk,bilar eller hundar love love..körde lite lydnad efter men där var hon lite för energisk för att jag ska tycka det var riktigt bra! jobbar med framåtsändandet vilket jädra skit moment hihii..

 

Axa växer så det knakar,och hon har börjat få lite humör den lilla damen..Diva försöker tygla henne så mycket hon kan.

 Vi har börjat kollat upp hane till Rixi ja hon ska ju inte paras än på ett tag,men vill leta så man hittar en riktigt bra hane till prinssesan=)

 

Ser fram emot att para Diva Brigardens Baccus är en kombination som jag tror kommer slå mycket väl ut..

ha det gott där ute i vinterlandet nu!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-