Härlig vinterträning!

Vilket härligt väder vi hade i går,vi körde sök igår eftersom vi inte kommer ut i skogen så fick det bli  sök i miljöpå ett stort område där det fanns ritigt roliga gömmslen=)

Kontainer ,ett källare med massa skräp i,litet lastbilsflak med stege upp till,skog,plåtskjul med en upphissad husvagn massa andra legor.

 

Vart en riktig rolig träning märktes att hundarna tyckte det var skoj också.

 

Riktigt imponerad av Axa var jag hon jobbade på som om hon inte gjort annat så miljön bekom henne inte utan hon löste allt själv inga bekymmer i mörker hala golv att det var högt upp så Emma var riktigt nöjd.

 

För övrigt så har Axa kommit in i en riktig test period nu,hon är helt galen i bland,när Emma släpper in henne här hos oss full fart in i rummet upp i fåtöljen hoppar över till trean sen tvåan ut i köket sen samma reis igen  och det går fort hihiih

 

Rixi hade inga problem med miljön heller =) men denna jävla snö som hon ska käka fyller hela munnen sen ska man försöka skälla med halsen fylld med kall snö hm jajja det kom nåt säl liknaden ljud =)

 

Diva skulle ha blivit en räddnings hund hon älskar detta sättet att jobba på  hon blir som valp på nytt eller nytt hon är en stor valp hela hon hihii.

 

Efter söket kom Simon så då fick Rixi sin nya munkorg och halsband ,hon blev så fin så fin,,körde lite cevillsändande med nya korgen för att se om den satt bra ,och det gjorde den,,,kollade av lite lydnad med!

 

Härligt att Jay vann idol!Vi frågade undra hur många procenten blev mellan Jay o Minna i röstningen?

Emma ja han borde ju ha fått 50% iallafall!

 

Sitter och lyssnar på nyhetsmorgon ang självmordsbombaren i stockholm tycker det är jäkligt otäckt,hur fan tänker man när man gör nåt sånt?? är glad att man på landet och inte i en stad...

 

Jaha sen är det ju lucia imorgon då blir man ett år yngre igen hihii när man var yngre tyckte man det var jätte jobbigt att fylla år på lucia jag fick alltid vänta med allt till sist i vårat gäng ,körkort,disco,men idag är jag glad för dem andra blir äldre förre mig nu hahahhahhaa

 

 

RixDivans Amigo

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-