Året som Varit!

Då ska man försöka sig på en summering av året som varit=)

 

det kan nog bli lite hoppigt hhihhi hur ska jag komma ihåg allt när jag inte kommer ihåg vad man ska hämnta från det ena rummet till det andra=)

 

Vi fick ju vårat kennel namn i början av året RixDivan`s kennel

Hade sett ut en hane med hjälp av min vän(bror) Jimmie,det var många turer med detta och många åsikter och som ny uppfödare inte alltid så lätt att veta om man gör rätt eller inte!!

men som tur är så finns det goda människor som stöttar en och gav en självfötroende!

 

Nästa problem med parningen var ju att jag kan inte ett skit Tyska o inte Emma heller=) men även här fans det en god fe vid namn Björn hihihi han lovade att följa med och tolka och köra på autoban ,dan innan det var dags att åka sa gubben har du tagit reda hur långt ner det är?? Vadå det är ju bara i Tyskland svarar jag hihihi sicken tur vi kollade hur jäkla långt som helst var det men allt gick bra.

 

Och RixDivans första A-kull föddes 10 små vappisar stort Tack till Björn och sara o thorvald på Gråmanns kennel för all hjälp och stöttning=)

 

Det ser riktigt lovande ut för A-kullen än så längedem är nu 6 mån,ska bli kul o följa dem...

 

Diva fick en kull valpar också som var uppfödarens kull.

 

Blev inte så mycket tävling under hösten då det tar sin lilla tid att bygga upp dem igen.

 

Emma och Diva körde elit sök och elit spår med blandad kompott.

 

Rixi var jag riktigt nöjd med hennes prestationer under höstens tävlingar vi hade bara tränat två pass skydd när vi startade upp högre tävlingen i skyddet och som hon gick den lilla damen vi var 6-7 tävlande och hon vann över dem allihoppa och mallar dessutom hihihihihiih med bra betyg,och uppflyttad till elit skydd.

 

Körde även en högre spårs tävling med damen även där presterade hon riktigt bra och kom tvåa av 12 hundar tror jag det var!!

 

Hade anmält till elit skydd men det förstörde ju snön som hade bråttom ner i år!!

 

För övrigt så har vi tränat en hel del och jag har varit tävlingsledare i mängder och även dömnt en hel del Lydnads tävlingar..

 

Vi har haft två läger som alltid är lika roliga att ha..

 

Vi behöll ju även ett vildjur av valparna eller Emma gjorde och kan säga att har inte hon damp så vet i fan vad hon går på hihihihi

 

Vill passa på att Gratulera alla som jag känner till era jättefina resultat nio presterat under året både i svenskbrukset/ipo och lydnadslydnaden...

 

Stort Tack till Patrik som ställer upp och figgar åt mig och Rixi och alla andra som hjälpt oss under året med lydnad,spår,sök,uppletande mm utan folk runt om kring så kommer man ingenstans ni är guld världa=)

 

Jo men Rixi skar ju upp sin tass riktigt illa under ett uppletande och fick sy den med 7stygn som inte höll,fick då en salva från Ann-Magreth och vinja  som var super bra riktigt bra efter det börjar tassen läka fint igen tack för hjälpen1!!!

 

Nu blickar vi framot och till våren ska Diva paras med Brigardens Baccus en riktigt intressant kombimnation..

 

Har även börjat kolla runt lite på hane till Rixi 2012 för detta året som kommer ska vi träna och tävla och bara ha roligt hon och jag hihiih och följa första valparna efter henne med mh och kennel läger mm Tack för alla julkort som vi får finns på sidan julkort om nån vill se dem=)

 

Vi på RixDivans Kennel önskar er alla en

God Jul och Gott Nytt Hund År 20011

kram på er=)

 

 Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-