Äntligen på G igen!

Äntligen så har skyddsträningen dragit igång på allvar igen!

Dagen började med att vi åkte till Kalmar för att köpa två skinnfåtöljer till övervåningen som vi renoverat om.

Kom hem med två mator,en stor tv bänk en stor hurts gardiner och lampor=)

 

Sen åkte Emma och jag till Växjö för skyddsträning,skulle ju introdusera Axa i denna roliga sport idag så lite nervöst var det allt en sak att köra på sig själv och en annan att köra på helt nya människor och ny miljö!!

 

Men vi behövde inte oroa oss hon skötte det jättefint kampade i skinnet och gjorde sig så tung så tung hon kunde,och ett riktigt fint tillkämpande hade lilla Axa så Emma var riktigt glad.Diva körde hon lite lydnad med..

Roligt at vi var så många som 12st på träningen i kväll.

 

Rixi Rixi ja hon är min lilla guda gåva=) hahaha var skit nervös innan träningen har ju inte kört ett enda pass på minst 2 månader,så jag trodde hon skulle va överladdad och dumma sig i transporterna och tjuvstarta mm

Men icke sa nicke laddad var hon ,skakade hela hon men som hon höll ihop och gjorde et super bra skydds pass med rejäla angrepp! var inte så mycket att klaga på i kväll visst finns det detaljer att jobba på men som sakt jag var riktigt riktigt nöjd med henne!Lite applåder fick efter dubbleretningen det värmde gutt hihi.

 

Hemresan var ju inte den roligaste vräkte ner snö och halt,men inte ens det kunde göra oss sura påvägen hem efter kvällens lyckade träning=)

 

Längtar redan till nästa tisdag nu...

 

Välkommen till Bruksläger i Målilla 21-24 april (Påsk)
OBS! Anmälan skall bekräftas med betalning och är bindande

 
Vi samlas på Målillavandrarhem Kl 13,00 och fikar tillsammans.  Lägret avslutas med samling på söndagen den 4 april kl 14,00.

Obs! Ni kommer att dela rum med andra lägerdeltagare. Så se till att ni har tillgång till bur att ha hunden i på natten om det skulle behövs!

Vi kan även rekommendera Moliljanhotell som ligger i anslutning till vandrarhemmet, där finns en SPA-avdelning som det finns möjlighet att hyra!

Instruktörer är:
Brukslydnad – Anna Lindelöf
Lydnadslydnad – Jörgen Jönsson
Sök – Roland Sjösten

Skydd – Dan Phöner

Anmälan: Via mail till nettansvensson69@hotmail.com  ange, namn, telefon, mailadress, grupp och ev. allergier ang. maten och om önskemål att dela rum med någon speciell finns.

Priset för lägret är 3500 kr då är boende (Det finns möjlighet att ställa upp ett fåtal husvagnar/husbil), mat (Frukost, lunch, middag och fika) och instruktör inkluderat. Vi kommer att servera vårat mkt uppskattade PÅSK bord till middag på långfredagen. För deltagare utan hund 1750 kr, då ingår mat, boende och deltagande i alla grupper.

Anmälan är bindande och betalas in på Swedbank’s konto 8169-5 924 206 211-6 mottagare Emma Svensson.

Har ni några frågor kontakta Jeanette Svensson 0730839743 eller Anna Lindelöf 0707257498

 Vi hoppas på en MYCKET trevlig helg tillsammans, varmt välkomna!
Anna & Nettan

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-