Egenkär Tjuv!

Söndag igen!

Idag var vi och körde uppletande med Annelie och Emma.C

är riktigt nöjd med Rixi`s jobb och framåt sändandet börjar äntligen likna nåt peppar peppar ta i trä=)

Där i mot så fria följet var mer en katastrof och den har funkat bra innan så nu blir det att lägga massa energie på den!!!!! Inte det ultematta att köra presition när det är halt men detta berodde inte på det.

 

Ska köra frittfölj i massor på tisdag innan skyddsträningen och se om det var tillfälighet eller om det är dumheter hon börjat med bort ska det i vilket fall=)

 

Jag får bara äta godis och glurriga saker på helgerna och det tar jag till vara på=) men det gör Rixi med!!

Hade en jätte stro godis skål på rumsbordet och hon tyckte väl helgen var slut och ville hjälpa mig med mitt nya liv den lilla tjuven och käkade upp precis allt!!Hon kunde väl ha länat lite smulor men inte är man egen kär så är man!

Sen kom Svärsonen hem och stog med en apelsin vad gör hon då börja skälla och visa tänderna å vips så har hon en apelsin i munen den lilla raggatan hahhaa hon har blivit en liten kliptoman undra vad hon gav sig själv för nyårs löfte? Hon har aldrig tjuvat nåt innan....

 

Det är nu tre RixDivans hundar anmälda till vårat påskläger så himla roligt..

lilla Ace som var den allra minsta i flocken väger nu vid 7 månader 33kilo och är jätte fin och kraftig ska bli roligt att träffa han...Så är det Axa och Aqua..

 

Nu har jag fått alla domar uppdrag för i år.Och snar är det domarkonferans! kalendern börjar bli full nu=) Så har Emma och jag anmält oss med Rixi och Axa för skyddsträning för Jonas Wallin

ska bli så roligt..

Välkommen till Bruksläger i Målilla 21-24 april (Påsk)
OBS! Anmälan skall bekräftas med betalning och är bindande

 
Vi samlas på Målillavandrarhem Kl 13,00 och fikar tillsammans.  Lägret avslutas med samling på söndagen den 4 april kl 14,00.

Obs! Ni kommer att dela rum med andra lägerdeltagare. Så se till att ni har tillgång till bur att ha hunden i på natten om det skulle behövs!

Vi kan även rekommendera Moliljanhotell som ligger i anslutning till vandrarhemmet, där finns en SPA-avdelning som det finns möjlighet att hyra!

Instruktörer är:
Brukslydnad – Anna Lindelöf
Lydnadslydnad – Jörgen Jönsson
1Sök – Roland Sjösten

2Sök- Patrik Svensson
Skydd – Dan Phöner

Anmälan: Via mail till nettansvensson69@hotmail.com  ange, namn, telefon, mailadress, grupp och ev. allergier ang. maten och om önskemål att dela rum med någon speciell finns.

Priset för lägret är 3500 kr då är boende (Det finns möjlighet att ställa upp ett fåtal husvagnar/husbil), mat (Frukost, lunch, middag och fika) och instruktör inkluderat. Vi kommer att servera vårat mkt uppskattade PÅSK bord till middag på långfredagen. För deltagare utan hund 1750 kr, då ingår mat, boende och deltagande i alla grupper.

Anmälan är bindande och betalas in på Swedbank’s konto 8169-5 924 206 211-6 mottagare Emma Svensson.

Har ni några frågor kontakta Jeanette Svensson 0730839743 eller Anna Lindelöf 0707257498

 Vi hoppas på en MYCKET trevlig helg tillsammans, varmt välkomna!
Anna & Nettan

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-